- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Έχει πτυχίο στις νοστιμιές της θάλασσας, αλλά έχει και μια ψυχή ελληνική που τιμά τις παραδόσεις. Η γνωστή ψαροταβέρνα κάτω στις Τζιτζιφιές μεθαύριο Τσικνοπέμπτη αλλάζει το μενού και ψήνει στα κάρβουνα παϊδάκια, λουκάνικα με πορτοκάλι από την Καλαμάτα, κεμπάπ και άλλα, που συνοδεύει με πίτες, παστουρμαδόπιτες και πολλά «ασορτί» με το κρέας μεζεδάκια.
Μαζί, και για το γλέντι που απαιτεί η ημέρα, θα παίζει ο Γιάννης Παπαιωάννου με την παρέα του ρεμπέτικα και λαϊκά του κεφιού. Για τους πωρωμένους, πάντως, θα υπάρχουν και κάποια ψαροφαγικά πιάτα.
Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 210 9404518
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.