- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Pairing κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα
Ο σοκολατοποιός Γιώργος Ζαρζώνης διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική βραδιά
Στα μαγικά Τζουμέρκα τρία κρασιά από Ισραήλ, Γαλλία και Ελλάδα συνδυάστηκαν με τις σοκολάτες Cocoowa
30 Ισραηλινοί, Γάλλοι και Έλληνες απόλαυσαν το pairing κρασιού και σοκολάτας στα μαγικά Τζουμέρκα και το ξενοδοχείο Rouista. Διοργανωτής της ενδιαφέρουσας γαστρονομικής σύζευξης ο σοκολατοποιός, φωτογράφος και ταξιδευτής Γιώργος Ζαρζώνης, γνωστός από τις χειροποίητες σοκολάτες Cocoowa. Τρία κρασιά και συγκεκριμένα ένα κόκκινο γλυκό, ένα κόκκινο ξηρό κι ένα λευκό κρασί συνδυάστηκαν με σοκολάτες που φτιάχτηκαν in situ, με βάση την έμπνευση της στιγμής. Οι πειραματισμοί ξεπέρασαν τα τετριμμένα και η γεύση έφτασε σε επίπεδα απογείωσης, όταν στη σοκολάτα που συνόδευσε το γλυκό κρασί ενσωματώθηκε φρέσκος βασιλικός!
Να σημειωθεί πως πρόσφατα προέκυψε και μια άλλη αξιοσημείωτη συνεργασία για τον Γιώργο Ζαρζώνη και τις σοκολάτες του: τα κρασιά Nico Lazaridi πλέον θα κυκλοφορούν σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.