- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το Σάββατο το μεσημέρι 20 food bloggers σταματάνε για λίγο τη διαδρομή κουζίνα -υπολογιστής και συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού περιοδικού « Ρομάντσο» στην οδό Αναξαγόρα 3 που λειτουργεί πλέον ως πολυχώρος. Εκεί μαγειρεύουν για τα καλά και για καλό σκοπό.
Σας περιμένει ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, και με 5€ μπορείτε να γεμίσετε και να ξαναγεμίσετε τα πιάτα σας (εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω όλα και ειδικά τις δημιουργίες της Gourmelita…)
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης.
Οι ανήσυχες γαστρονομικά bloggers που συμμετέχουν είναι οι: Αθηνά Πάνου- Sugar Buzz, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου Μαραγκουδάκη- Sabor by Conna, Έλενα Σμπώκου- Elena's Cooking, Εμμανουέλα Κόκκαλη- Eating Around, Ελένη Βονισάκου- The Foodie Corner, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου- Gourmelita, Άρτεμις Τσίπη- Wonderfoodland και Εύα Μονοχάρη- Funky cook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.