- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Την Τρίτη 4 Ιουνίου το Noel γίνεται 4 χρονών και μας προσκαλεί σε ένα απίστευτο πάρτι
Ήταν άνοιξη του 2015, όμως στη Στοά Κουρτάκη ήρθαν τα Χριστούγεννα. Το Noel είχε μόλις ανοίξει και ήταν ένα μοναδικό μπαρ που έφερνε μαζί του μια μοναδική υπόσχεση: εδώ θα ήταν κάθε μέρα διακοπές. Από τότε η Στοά Κουρτάκη μεταμορφώθηκε δεκάδες φορές και κάθε φορά κατάφερνε να μας μεταφέρει στον κόσμο των ονείρων… Γέμισε με γλειφιτζούρια, έγινε ένας ολόκληρος βοτανικός κήπος, υποδέχτηκε Δόγηδες, Μαρκησίες και μπλε εξωτικά πουλιά. Και αύριο, ήρθε η ώρα να αλλάξει για ακόμη μία φορά.
Την Τρίτη 4 Ιουνίου το αγαπημένο bar της Κολοκοτρώνη σβήνει 4 κεράκια στην τούρτα του και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του μέσα σε έναν…. πορτοκαλεώνα. Το πάρτι ξεκινάει από τις 17.00 το απόγευμα με άκρως δροσιστικά Italian aperitivi (δια χειρός του head bartender της Hytra Παναγιώτη Φράγκου) και συνεχίζει ακάθεκτα μετά τις 20.00 με υπέροχα cocktails και πρωταγωνιστή το Grand Marnier Rouge.
Οι djs του πιο γιορτινού bar της Αθήνας θα έχουν λάβει τη θέση τους από νωρίς στα decks για να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους. Σε αυτό το πάρτι, να ξέρεις πως θα χορέψεις ανάμεσα σε αμέτρητα μπαλόνια, θα φωτογραφηθείς στο photobooth, και θα ζήσεις όλα αυτά που δεν μπορείς να ζήσεις σε κανένα άλλο bar.
Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534, Fb: @theholidaybar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.