Τι έχει ο σωστός foodie στο ντουλάπι; Τα καλύτερα προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι και οι μυστικές διευθύνσεις. Το λεξιλόγιο του Master Chef. Η καινούργια τάση στο παγωτό. Σαλάτες, πολλά περισσότερα από ένα απλό πιάτο. Οι σεφ που αγαπήσαμε. Όλα όσα θες να μάθεις για τα κρασιά του καλοκαιριού. Αυτό το τεύχος αφιερώνεται σε εσένα που θες να φας τα πάντα.
Επιμέλεια: Νενέλα Γεωργελέ
Δειτε περισσοτερα
Προτάσεις για ένα ονειρικό γάμο και μια παραμυθένια βάπτιση
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Αξέχαστη διαμονή και υπέροχες παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις
Ξεχωριστές μεταξύ τους αλλά όλες τους ιδιαίτερες
Σοκολατένια αυγά, λαχταριστά τσουρέκια, γλυκά, αλλά και οι απαραίτητες λαμπάδες