- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αυτό το Taco Bar θα γίνει το hot spot του καλοκαιριού
Μια μικρή μεξικάνικη όαση ξεφύτρωσε στην αυλή των TGI Fridays™
Το καλοκαίρι σε αυτή την πόλη είναι γεμάτο νόστιμες, αναπάντεχες εκπλήξεις. Μία όμως σε ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του κόσμου. Και φέτος, για τρίτη χρονιά, το πλέον αγαπημένο pop-up Taco Bar που έγινε θεσμός από τα Fridays™, εμφανίζεται στη δροσερή αυλή της Κηφισιάς και υπόσχεται να σε μαγέψει μέσα από τα χρώματα, τα αρώματα και τις λαχταριστές γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας.
Κάθε Πέμπτη από τις 20.00 και μετά σε αυτό το νόστιμο Taco Bar μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου τρώγοντας όσα tacos και nachos αντέχεις, συνοδεύοντας ιδανικά με μία από τις φημισμένες Μαργαρίτες των TGI Fridays™!
Και το καλύτερο; Όλα αυτά μόνο με €15! Όσον αφορά αυτό το ακαταμάχητο κεφάλαιο «Margarita», πρέπει να σου πούμε ότι οι bartenders των TGI Fridays™ εκτός από την αγαπημένη και all time classic Fridays Margarita, ετοιμάζουν για εσένα τρεις ακόμα άκρως καλοκαιρινές…Fortune Ritas!
Η Exotic Rita έχει εξωτικά φρούτα και πεπόνι, η Peach Fresca Rita ροδάκινο και λάιμ, ενώ η Watermelon Rita ένα μοναδικό συνδυασμό από καρπούζι και πεπόνι. Προφανώς και η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά μην το σκέφτεσαι πολύ…Και οι τρεις FortuneRitas ταιριάζουν εκπληκτικά με τα εντυπωσιακά tacos που φτιάχνονται επιτόπου στο Taco Bar. Λοιπόν; Πόσα λες να καταφέρεις να φας;
*Μάθε περισσότερα εδώ.
www.facebook.com/tgi.fridays.greece
www.instagram.com/tgifridaysgr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.