- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πάμε για μπραντς στην ταράτσα μπάιος;
Τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου η Taverna σερβίρει το μπραντς το ελληνικό, το σωστό
Η Taverna τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου μας προσφέρει το μπραντς το ελληνικό, το σωστό στην ταράτσα!
Με βάση πάντα τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, αυτό το μπραντς, θα μας πάει πίσω στα παιδικά καλοκαίρια και στις γεύσεις που αυτά περιελάμβαναν. Φρέσκα φρούτα, γιαουρτάκι, τηγανίτες, τσουρέκι, αυγουλάκια, αγνό μέλι είναι μόνο μερικές από τις λέξεις - κλειδιά που θα συναντήσουμε στο σπέσιαλ μπραντς μενού της Ταβέρνας από τις 11.00 μέχρι και τις 17.00.
Taverna at Bios
Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιούργησαν την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι!
Η δημιουργία της Taverna(ς) έχει σοβαρή έρευνα από πίσω. Πολλές ώρες αναζήτησης της τέλειας πρώτης ύλης, μαμάδες, θείοι, ξαδέρφια και γιαγιάδες κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους, μικρά οδοιπορικά οργανώθηκαν, ύπνος χάθηκε (και χάνεται), άπειρες δοκιμές χρειάστηκαν.
«Μας απασχόλησε πάρα πολύ το πώς θα έρχεται στα χέρια μας η πρώτη ύλη καθώς και το consistency αυτής. Αυτό που θυμάμαι να τρώω όταν ήμουν 7 ετών, έχει πλέον εκφυλιστεί. Αυτές τις γεύσεις επιθυμούμε να επαναφέρουμε. Έλα να σε ταΐσουμε το φαγητό που έτρωγες στις διακοπές σου! Αυτό είναι η Taverna, κέρασμα, φίλοι μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι σε ένα μπαλκόνι είτε αυτό είναι στην Ανάφη, είτε στον Κολωνό. Η προσέγγιση αυτή είναι και τιμολογική, καθώς το πιο ακριβό μας πιάτο είναι στα 7 ευρώ», εξηγεί η Γωγώ.
Το μενού παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες και με πολλή αγάπη. Κεφτεδάκια, τυράκι, πατατούλες, όλη η απλότητα και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη, θα κάνει αυτό το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη πεντανόστιμο!
Ώρες Λειτουργίας Taverna(s)
Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00
Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.