- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τι τρέχει στην Αμπάριζα τον Φεβρουάριο;
Για ένα μήνα οι λάτρεις του κάθε αποστάγματος θα έχουν την ημέρα τους
Το αγαπημένο στέκι της Λέκκα, αφιερώνει κάθε Τρίτη του Φεβρουαρίου σε διαφορετικό απόσταγμα και υπόσχεται άφθονες ποσότητες από γνωστά αλλά και σπάνια brands ποτών. Γνωστοί bartenders του χώρου της εστίασης που ξέρουν πολύ καλά να αναδεικνύουν με δικές τους συνταγές το κάθε απόσταγμα θα ξεναγήσουν τον κάθε ένα που θα βρεθεί στην Αμπάριζα αυτές τις μέρες στους μοναδικούς κόσμους του ουίσκι, του ρούμι, του τζιν και της τεκίλας, μαζί με guest djs που μετατρέπουν κάθε βραδινή έξοδο σε πάρτι.
Ξεκινώντας με το ουίσκι την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου (6/2) τους λάτρεις του πρόγονου των αλκοολούχων ποτών θα υποδεχτούν ο Γιάννης Σταυρουλάκης (Spinster Bar) στην μπάρα με τον Πάνο Λίλη στα decks.
Στις 13 Φεβρουαρίου στον γοητευτικό και μυστήριο κόσμο του τζιν θα μας μυήσει ο Ιάσονας Παπαδόπουλος (42 bastronomy.athens) με τον Δημήτρη Ρήγα στην μουσική υπόκρουση.
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, θα μιλήσουμε για αγαύες, jimadores και ιστορίες από το Μεξικό με τον Νίκο Ζήση (Dos Agaves) που έχει πολλά να μας πει για την τεκίλα και με τον Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλο στα decks.
Τέλος, τoν κύκλο των θεματικών αυτών βραδιών θα κλείσει ο Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος (9βήτα home bar) και ο Λευτέρης Ρούντος, μεθώντας μας με πολύ ρούμι και χορευτικές μουσικές στις 27 Φεβρουαρίου.
Αμπάριζα, Λέκκα 14, Αθήνα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.