- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στο Athens Bar Show θα πιεις ποτό στο αγαπημένο bar του Hemingway
To μέλλον των bars έρχεται 7 και 8 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης
Το bar είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος ψυχαγωγίας. Είναι τόπος συνάντησης που ξετυλίγει ανθρώπινες ιστορίες. Ένα καλό μπαρ έχει απαραιτήτως την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ένα κορυφαίο μπαρ όμως έχει κάτι μαγικό: τη δυνατότητα να πιεις κάτι μοναδικό. Ποια είναι τα συστατικά όμως που δημιουργούν αυτή τη μοναδική συνθήκη; Την απάντηση θα την πάρεις την ερχόμενη εβδομάδα στο Athens Bar Show.


Το ετήσιο ραντεβού για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars δίνεται και πάλι στην Τεχνόπολη, την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Νοέμβριου. Εμπειρίες, ομιλίες, γνώση, εκατοντάδες premium προϊόντα και φυσικά οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου, θα σε περιμένουν για να λύσουν όλες σου τις απορίες, αλλά και για να σου δώσουν έμπνευση.
Το Athens Bar Show συγκαταλέγεται μέσα στις τρεις κορυφαίες διοργανώσεις στον πλανήτη, ενώ είναι η καλύτερη και πληρέστερη διοργάνωση για τα bar στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο (φέτος είναι η 8η χρονιά του Athens Bar Show) για να μάθουν όλες τις νέες τάσεις, να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους επαγγελματίες και να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά κάθε επιτυχημένου bar εκ των έσω.


Τι θα μάθουμε φέτος
Ο χαρακτήρας του Athens Bar Show είναι κατά κύριο λόγο εκπαιδευτικός. Οι επισκέπτες (ο αριθμός των οποίων πέρυσι ξεπέρασε τους 8.000) έρχονται για να μάθουν τεχνικές, τάσεις και όλα τα ανατρεπτικά προϊόντα. Φέτος, το πρόγραμμα έχει περισσότερες από 60 παρουσιάσεις και ομιλίες από έλληνες και ξένους bartenders, pop up bars όπως το La Floridita (που κλείνει 200 χρόνια ύπαρξης και το αγαπημένο bar του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, κατευθείαν από την Αβάνα!) απο το ρούμι Havana Club, σεμινάρια για όλα τα trends που υπάρχουν ή που τώρα γεννιούνται, παρουσιάσεις με βάση την εντοπιότητα (στην προκειμένη περίπτωση θα παρουσιαστούν cocktails με βάση το τσίπουρο, τη μαστίχα, το ούζο) και πολλά (μα πολλά!) ακόμα. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ.

Για το τέλος σας κρατήσαμε μια πληροφορία, που δεν αφορά μόνο τους επαγγελματίες, αλλά και όλους εμάς που απολαμβάνουμε με την ψυχή μας ένα πραγματικά ωραίο bar: με αφορμή το Athens Bar Show, τα κορυφαία bars της Αθήνας (τα The Clumsies, Noel, Odori, 42 είναι μόνο μερικά παραδείγματα) προσκαλούν διάσημα bars του εξωτερικού να κάνουν take over στις μπάρες τους!
Info
Ημερομηνίες: Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 19:00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Facebook: Athens Bar Show
Instagram: athensbarshow
twitter: @AthensBarShow
Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Προπώληση Εισιτηρίων* έως τις 6/11: €20
Αγορά Εισιτηρίων* στην είσοδο: €30
*το εισιτήριο επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.