Τα Coffee Lab είναι για αυτούς που λατρεύουν τον καφέ
Μονοποικιλιακοί καφέδες, ξεχωριστά ροφήματα, λαχταριστή σοκολάτα
Μία στάση που αξίζει να κάνεις στο κέντρο της Αθήνας, αν θέλεις να γευτείς έναν ξεχωριστό καφέ ή απολαυστικά εδέσματα. Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι έχουν πάθος με τον καφέ και σε κάθε φλιτζάνι που παρασκευάζουν βάζουν μέσα, εκτός από εκλεκτές ποικιλίες Arabica, όλη τους την αγάπη και το μεράκι. Ένα ζεστό χαμόγελο περιμένει κάθε πελάτη ενώ θετική έκπληξη αποτελούν οι χαμηλές τιμές.
Τα Coffee Lab, όμως, έχουν την αρχή της ιστορίας τους αρκετά πίσω, στο 2009, με αφετηρία τη Χαλκίδα. Εμπνευστής τους ο Στέλιος Ρουμελιώτης, ο barista champion 2008-2009, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του τρίτου κύματος του καφέ. Τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου αποτελούν τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της πρώτης ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος.
Σήμερα πια μπορούμε να πούμε ότι αν τα Coffee Lab ήταν άνθρωπος, θα ήταν σύγχρονος και δυναμικός, κυνηγός του διαφορετικού, εραστής και ερευνητής της ζωής. Και τα Coffee Lab, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση, όντας ηγέτης, διαθέτουν περισσότερα από 45 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Η μητρική εταιρεία διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, όπου με υπερσύγχρονα μηχανήματα καβουρδίζονται με ιδιαίτερη φροντίδα τα μονοποικιλιακά χαρμάνια ανώτερης ποιότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο της αλυσίδας. Στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας, του οποίου την κύρια ευθύνη και εποπτεία έχει αναλάβει ο Στέλιος Ρουμελιώτης, εκπαιδεύονται οι υπάλληλοι και οι franchisees πριν ακόμα αναλάβουν κατάστημα. Παράλληλα, διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για την ανάπτυξη των εργαζομένων.
Πλέον τα Coffee Lab αποτελούν συνειδητή επιλογή των καταναλωτών, γιατί εκεί μπορείς να συναντήσεις φίλους για ένα γρήγορο ή πιο αργό καφεδάκι, για να απολαύσεις έναν από τους τέσσερις μονοποικιλιακούς καφέδες ή να γευτείς μοναδικά ξεχωριστά ροφήματα, σαν τη λαχταριστή του σοκολάτα. Ανακάλυψέ τα!
Ακαδημίας 62, 210 3647607 & 609, www.coffeelab.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.