- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αυτό το Σαββατοκύριακο μια αλεπού βάφει πράσινη την πόλη
Το Wilbury έχει γνήσια ιρλανδέζικη καρδιά και γιορτάζει τη St. Patrick’s Day
Η νέα gastro pub της πόλης έχει –όχι –και- τόσο- κρυφό πόθο για οτιδήποτε ιρλανδικό. Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από ένα μυθολογικό ζώο της Ιρλανδίας που μοιάζει με αλεπού και τα βαρέλια της είναι γεμάτα μπίρα! Αν λοιπόν θέλεις να γιορτάσεις και εσύ την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (μεγάλη η χάρη του) ή σε άπταιστα ιρλανδικά St. Patrick’s Day, είσαι στο κατάλληλο μέρος.
Για 3 ολόκληρες μέρες (Παρασκευή 17 Μαρτίου, Σάββατο 18 και Κυριακή 19) το Wilbury ξεφαντώνει με γνήσια ιρλανδέζικη καρδιά. Αν θες κι εσύ να γιορτάσεις μαζί του, φόρα κάτι πράσινο (κατά προτίμηση όχι το κασκόλ του Παναθηναϊκού), πάρε μαζί τον μπιρόβιο φίλο σου και ευχαριστήσου άφθονα pints Guinness μόνο με €3,5. Την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ μάλιστα, τον ρυθμό θα δώσει special guest dj με άγριες rock διαθέσεις. Get lucky!
Κέντρο Μελά, Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κηφισιά 21 0808 9454, Fb: The Wilbury
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.