- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Απόψε θα δειπνήσεις με τον Σατανά
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η καρδιά της πόλης χτυπάει δυνατά γεμάτη με πολύχρωμα λαμπιόνια. Οι περαστικοί πηγαινοέρχονται με σακούλες δώρων στα χέρια και κόκκινα από το κρύο μάγουλα. Κανείς τους δεν υποψιάζεται ότι την ίδια στιγμή, στο από πάνω στενό, ένα τραπέζι στρώνεται πλουσιοπάροχα με άφθονες λιχουδιές και πολύ αλκοόλ για να υποδεχθεί τον Σατανά. Αυτή τη φορά δεν έρχεται ακάλεστος. Το Noel είναι που του κάνει το τραπέζι. Με έναν όρο: να έρθει και να μας απαλλάξει από τις αμαρτίες που μας αναγκάζει να ενδίδουμε. Δεν θα τολμήσει όμως να εμφανιστεί, εάν δεν συμφωνήσεις κι εσύ…

Μην τρομάζεις, ο Σατανάς έρχεται με καλές διαθέσεις και έχει την όψη του Νικόλα Ανδρουλάκη, ο οποίος μετά την περσινή επιτυχία των «Μαθημάτων Ανατομίας» επιχειρεί ξανά να συνδέσει τη θεατρική παράσταση με το αυτοσχεδιαστικό one man show. Ο ίδιος, με μόνη βοήθεια μια μεφιστοφελική σερβιτόρα, θα σερβίρει κρασί, θα διαλέγει μουσική, θα διαλογίζεται με τους θεατές-καλεσμένους του και θα αναδεύει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα. Μέσα από ένα μονόπρακτο διάλογο, τελικά αναδύονται στην επιφάνεια όλοι οι πόθοι και τα απωθημένα. Αντέχεις;

Το δείπνο σερβίρεται στο ατμοσφαιρικό Noel (γιατί ο Σατανάς έχει χιούμορ) από τις 19 Δεκεμβρίου, έχει €25/άτομο και περιλαμβάνει άφθονες λιχουδιές, αλκοόλ και αμαρτίες. Θα πάμε πεινασμένοι.
Δείπνο με τον Σατανά (teaser) from Nicolas Androulakis on Vimeo.
Noel, Κολοκοτρώνη 59Β, τηλέφωνο κρατήσεων: 694 8052680, θέσεις διαβολικά περιορισμένες
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.