Θεματα

Οι διάσημοι σεφ και οι καντίνες τους στην πλατεία Κοτζιά

Το 1o FIX Athens Food Market κάνει την κεντρική πλατεία ένα μεγάλο, υπαίθριο εστιατόριο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333868-692495.jpg

Αν έτυχε να περάσεις μια βόλτα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από την πλατεία Κοτζιά, θα τις είδες και εσύ. Μοντέρνες καντίνες με ονόματα γνωστών εστιατορίων είχαν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της πλατείας. «Τι είναι αυτό;» ρωτούσαν ο ένας τον άλλον οι περαστικοί.

Είναι το 1ο FIX Athens Food Market που προσεγγίζει την υψηλή γαστρονομία με μια εντελώς πρωτότυπη ματιά! Στις 15 Δεκεμβρίου κάποια από τα πιο εναλλακτικά εστιατόρια της πόλης συναντιούνται με τα pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων και δίνουν ραντεβού στους Αθηναίους για να δοκιμάσουν λιχουδιές γνωστών σεφ στην πιο street food εκδοχή τους. Αλλά και σε πολύ προσιτές τιμές.

Οι funky καντίνες τραβάνε… χειρόφρενο στην πλατεία Κοτζιά μέχρι το τέλος του μήνα και σε αυτό το διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε signature πιάτα, πειραγμένες ethnic συνταγές, αυθεντικές ασιατικές γεύσεις, πληθωρικές μακαρονάδες και ζουμερά burgers. Στην απόλαυση (και στη χώνεψη), στέκονται «ετοιμοπόλεμοι» η ελληνική μπίρα FIX (που είναι και ο κεντρικός υποστηρικτής αυτής της νόστιμης γιορτής) με μια pop up μπιραρία, το refreshment bar Ζαγόρι και Green Cola αλλά και το «καντινάκι» του Lipton.

Όσο για τα εστιατόρια που συμμετέχουν, βλέποντας τα ονόματα και μόνο, μας ανοίγει η όρεξη. Δώστε βάση: La Pantera Negra, Mama Roux, Food Mafia, Cinco, Polly Magoo, Ψαράδες, PO’ BOYS slow-smoked barbecue. Και δεν είναι μόνο αυτά! Την εμπειρία συμπληρώνουν το Hellmann’s Burger Truck, η Melissa on Wheels και η Knorr Asia. Κάτι μου λέει ότι θα είμαστε όλοι εκεί…

Ώρες λειτουργίας:

Kαθημερινές από τις 13:00 μέχρι τις 19:00

Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 22:00

Παραμονές 24 και 31 Δεκεμβρίου 11:00 – 16:00

*25 &26 Δεκεμβρίου κλειστά


*Το 1ο FIX Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων κα εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στο www.athensfoodmarket.info και στη σελίδα Athens Food Market στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ