- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έρχεται στην Αθήνα
Το Lost &Found Drinkery κάνει κατάληψη για ένα βράδυ στο 42
Για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκε ανάμεσα στα 50 καλύτερα μπαρ του πλανήτη. Το κυπριακό Lost& Found είναι από τα μπαρ εκείνα που θα ήθελες να περάσεις τουλάχιστον μία από τις μεθυσμένες νύχτες σου.
Αυτή η νύχτα βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις τόσο χρονικά, όσο και…γεωγραφικά. Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου όλη η ομάδα του Lost &Found καταφθάνει από τη Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να κάνει κατάληψη στο αθηναϊκό 42. Διακεκριμένες συνταγές cocktail, freestyle μουσικές και διάθεση που θα αλλάξει εντελώς τα αισθήματά σου για τις Δευτέρες.
Η νύχτα της 7ης Νοεμβρίου ονομάστηκε αυθόρμητα “The Lunatics have taken over the Asylum” γιατί όπως πληροφορούμαστε «η ομάδα του Lost &Found Drinkery είναι γνωστή ως μια από τις πιο τρελές στον κόσμο του ποτού και γιατί το 42 ανέκαθεν αποτελούσε το άσυλο για κάθε λάτρη της μεθυστικής παράνοιας». Καταλαβαίνεις λοιπόν τι σε περιμένει…

Extra συμβουλή: Να έρθεις πεινασμένος γιατί μόνο για τη συγκεκριμένη νύχτα επιστρατεύτηκε και η ομάδα του Los Loros, η οποία ετοιμοπόλεμη σε υποδέχεται με καταπληκτικό βενεζουελάνικο και κολομβιανό street food.
Κολοκοτρώνη 3, 42 Bar.Athens. Να είσαι εκεί στις 9
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.