- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Με τον Nick Cave και τον Morrissey στην κουζίνα
Η vegan διατροφή και η pop κουλτούρα συναντιώνται
Επειδή: "Meat Is Murder", η vegan διατροφή και η pop κουλτούρα συναντιώνται σε δύο βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν από την Microcosm Publishing και προτείνουν συνταγές υγιεινής διατροφής που αρέσουν και τις οποίες προτείνουν ο Morrissey (ο οποίος ως γνωστόν ακόμη και συναυλίες έχει παρατήσει στη μέση επειδή έφτανε στη μύτη του μυρωδιά ψημένου κρέατος από υπαίθριες καντίνες) και ο Nick Cave που εδώ και χρόνια έχει ασπαστεί τις επιταγές της vegan διατροφής.

Το βιβλίο με τον Moz έχει τίτλο: "Defensive Eating With Morrissey: Vegan Recipes From The One You Left Behind" και αυτό με τον Nick: "Comfort Eating With Nick Cave: Vegan Recipes To Get Deep Inside of You" και το καθένα περιλαμβάνει 50 συνταγές με γεύσεις που τους αρέσουν μπλεγμένες με ιστορίες που τους αφορούν καθώς και την ανάλογη εικονογράφηση. Μια καλή αφορμή για βραδιές Nick Cave και Morrissey στο σπίτι με φίλους...

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.