- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ok, είναι ξενόφερτη τάση αλλά την αγαπάμε και στην Ελλάδα. Και πώς να μην την αγαπάμε και να την υιοθετούμε, αφού οι περισσότερες Κυριακές του χρόνου -ακόμα και το χειμώνα- είναι ηλιόλουστες! Κατ' επέκταση θες να βγεις έξω, να δεις τους φίλους και να αφήσεις για λίγο το cocooning και τη ζεστασιά του σπιτιού σου από νωρίς!

Την Κυριακή βρέθηκα με αγαπημένους φίλους στο all time classic «je t' aime» μου στο «48». Εκεί, έχει διαμορφωθεί ένα ειδικό μενού #Brunch που συνοδεύεται από φρέσκες σπιτικές λεμονάδες και ginger-άδες, spicy Bloody Mary & άλλα cocktails. Φυσικά θα βρεις και τέλεια burgers με τραγανά βουτυρένια ψωμάκια, πιάτα με μπόλικο αβοκάντοοοο και αρκετές παραλλαγές με αυγά (benedict, croque madame & croque monsieur κτλ κτλ).

Στο τελείωμα, αν έχεις χώρο (πάντα έχεις) πας για ένα γλυκάκι και αυτό δεν είναι άλλο από puncakes με ζεστή σοκολάτα.
Από τιμές ΟΚ, περίπου 30€ το ζευγάρι, ίσως θα έπαιρνε να είναι και λίγο πιο χαμηλά.



48 Urban Garden: Aρματωλών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι.
Ιnstagram: @elforell
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.