Είναι έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως την προτιμούν οι φοιτητές – πόσα άραγε είναι τα βιβλία που έχουν σημαδευτεί από κέτσαπ και μουστάρδα;– και οι θεατές της Στέγης. Από μπουκωμένα στόματα με τα πεντανόστιμα hot dog ακούς μετά τις παραστάσεις βαθυστόχαστες αναλύσεις για τον William Kentridge και την ομάδα tgSTAN να εναλλάσσονται με «μμμμμ, πεντανόστιμο», «εσύ τι πήρες;», «τι είπες πως έχει το δικό σου;». Το δικό μου πάντως, αφού έχω δοκιμάσει και τα 10 hot dog, είναι το Village dog. Λουκάνικο χωριάτικο, πατατάκια sticks, κρεμμύδια ψητά, ντομάτα, μουστάρδα, μαγιονέζα –δεν βάζω κέτσαπ. Μπορώ να δηλώσω πως δεν είναι καθόλου βαρύ και δεν μυρίζει κρεμμυδίλα η ανάσα. Άλλοι της παρέας προτιμούν Corn dog: Λουκάνικο Φρανκφούρτης, καλαμπόκι γλυκό, καρότο, λιωμένο τυρί cheddar, μαγιονέζα.
Οι τιμές είναι από €3 έως €4. Η καντίνα λάμπει από καθαριότητα, ονομάζεται Johnny Hot dog και τη δουλεύουν ο Νίκος, η Γιολάντα και ο Ηλίας σε δύο βάρδιες. Ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τις 7.00-8.00 το πρωί τις καθημερινές και την Κυριακή από τις 17.00 μέχρι το πρωί. Α, ακόμα κι αν οδηγείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην την προσέξεις, γιατί κάποιες στιγμές βλέπεις ουρά τα σταματημένα αυτοκίνητα απ’ έξω. Αχ, πείνασα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Εκεί το γλυκό είναι οπτικά και γευστικά σαν έργο τέχνης
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ξεχωριστές μεταξύ τους αλλά όλες τους ιδιαίτερες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.