- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Madama: Επιστροφή στην αποπλάνηση
Λίγα βήματα από το λιμάνι, στην πιο θρυλική συνοικία του Πειραιά, η Madama άνοιξε τις πόρτες της στις αρχές Δεκεμβρίου, σε ένα κατακόκκινο σκηνικό που εξάπτει τη φαντασία.
Με γεωμετρικά φωτιστικά οροφής, έντονες σκούρες πινελιές και πάγκους που ενώνονται με τη μπάρα, η Madama σερβίρει απολαυστικές ποικιλίες με ισπανικό χαμόν, σαλάτα caprese, πενταλογία κροστίνι ή φρούτα και ποικιλία τυριών. Και καθώς η νύχτα πέφτει, προσκαλεί την αγαπημένη της Lolita, με βότκα, βανίλια Μαδαγασκάρης και φράουλες. Μεταμφιέζεται σε Miss Mulata, με γλυκιές νότες από κακάο και καφέ σε λευκό ρούμι και φρεσκοστυμμένο χυμό lime. Φρεσκάρει τα γαλλικά της με ένα French 77, το δροσιστικό aperitivo με απόσταγμα μαστίχας, prosecco και βρώσιμο ανθό ιβίσκου. Εμφανίζεται Naked, με αρωματισμένη βότκα, φρέσκο ανανά και τζίντζερ. Κι όταν η νύχτα βαθαίνει, ανάβει φωτιές ως Miss Lucifer, με tequila blanco, μπλε αγαύη, καυτερή πιπεριά και mezcal.
Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν μεσάνυχτα και το σκηνικό μεταμορφώνεται, με τη Madama να ανεβάζει τους ρυθμούς και να μας παρασέρνει σε ένα πάρτι που κρατά μέχρι τα ξημερώματα, σε μία γωνιά του Πειραιά που δεν έσβησε ποτέ το φως.
Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.