- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο προορισμός κάθε λάτρη της μπίρας, καθώς διαθέτει τέτοια ποικιλία που μπορείτε να δοκιμάζετε κάθε μέρα και μία διαφορετική. Δροσιστικές ξανθές, εντυπωσιακές μαύρες, κόκκινες, ξηρές, μοναστηριακές, δυνατές, χωρίς αλκοόλ, απ’ όλο τον κόσμο, ακόμα και για να τις πίνετε με… το μέτρο. Όλες αυτές τις καταπληκτικές μπίρες μπορείτε να τις συνοδεύσετε με μοναδικές γεύσεις, που ταιριάζουν απόλυτα, όπως: ποικιλίες με λουκάνικα ή με τυριά ή και με τα δύο μαζί, φρεσκοψημένα schnitzels, αχνιστά pretzel, λαχανικά στη λαδόκολλα, δροσερές σαλάτες και το διάσημο χοιρινό κότσι που έχει αφήσει εποχή. Το Octoberfest, που διοργανώνει κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη γιορτή μπίρας, αναλαμβάνει επίσης να διοργανώσει και το δικό σας beer festival, είτε παντρεύεστε, είτε έχετε γενέθλια, είτε πρόκειται να καλέσετε τους φίλους στο σπίτι για ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 210 6082.999
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.