- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ατελείωτο πάρτι του Passepartout
Κλείνει τη σεζόν, αλλά πρώτα πρέπει να πιούμε όλη την κάβα
Κουίζ: αν βάλεις πολλά πάρτι σε ένα τι θα βγει; Απάντηση: Το Closing Season Party του Passepartout. Όσοι ξέρουν το Passepartout έχουν να το λένε για το τελευταίο πάρτι της χρονιάς και αυτή η ώρα έφτασε. Παρασκευή 22 Ιουλίου, από τις 6 το απόγευμα και για 12 ώρες, μέχρι να πιούμε όλη την κάβα, το πρόγραμμα έχει μουσικές, ξεφάντωμα και αναχώρηση για διακοπές.
Από τις 6 στις μουσικές επιλογές ο Λευτέρης Κεφαλάς με ροκ, από τις 9 ο Βασίλης Τσιατσιάμης με ελληνική ποπ, από τις 11 Louie Land με disco και από τη μία μετά τα μεσάνυχτα Κωνσταντίνος Πάλμος με… τα πάντα όλα.
Μην ξαφνιαστείς που το Passepartout θα σου θυμίζει παραλία, με ομπρέλες, κουβαδάκια, πισινούλες και άλλα, να έχεις το νου σου για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Aperol, θα κάνει δώρο και γυαλιά ηλίου!
Σκουφά 47-49, Κολωνάκι, 210 3645546, fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.