- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τα αποκριάτικα πάρτι που θα σου μείνουν αξέχαστα
Όσα ζήσεις στο Passepartout θα τα θυμάσαι για καιρό
Αν έχεις πάει σε κάποιο από τα πάρτι του Passepartout στη Σκουφά σίγουρα θα έχεις να το διηγείσαι στην παρέα σου, αλλά για την ώρα σημείωσε κάποιες ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου, έχε και την παρέα stand by, γιατί τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες!
Την Τσικνοπέμπτη το πρόγραμμα έχει μεγαλεία. Ψησταριές στο δρόμο, καλαμάκια, κεμπάπ, σαλάτες, τσίκνα αλλά και οι καλύτερες ελληνικές μουσικές διαλεγμένες από τον Κυριάκο Δέδε. Το πάρτι θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 3 τη νύχτα – να είσαι έτοιμος για μεγάλα κέφια.
Το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα σπέσιαλ πάρτι «Ντύσου ό,τι άκουγες», με μουσικές από 80s και 90s. Άκουγες πανκ; Ντύσου πανκ. Άκουγες Σφακιανάκη; Ντύσου Νότης.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 7 Κολονακιώτικος Γάμος. Κι όπως λένε και τα παιδιά από το Passepartout «ντύσου γαμπρός ή νύφη να χαρεί και η φουκαριάρα η μάνα σου!». Τρώμε κουφέτα, πετάμε ρύζια, και γλεντάμε μέχρι αργά, πού ξέρεις, μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα.
Να θυμάσαι ότι κάθε βράδυ μέχρι και το τέλος των Αποκρεών θα υπάρχει κι ένα παρτάκι στο Passepartout που έχει γίνει το πιο καρναβαλικό σημείο που είδες ποτέ και πως και άντυτος να πας κάτι θα βρεις εκεί, από σερπαντίνες μέχρι γυαλιά και περούκες! Μπες στο fb να ενημερώνεσαι κι ετοιμάσου για την τελευταία Κυριακή και για το Athens Grande μασκέ πάρτι.
Σκουφά 47-49, 210 3645546, fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.