- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ έγινε φθηνό Τα πιο grande εστιατόρια της Αθήνας παρακολουθούν τους καιρούς και φτιάχνουν ευέλικτα μενού με τα πιο αντιπροσωπευτικά τους πιάτα σε πολύ καλές τιμές. Και εμείς κερδισμένοι, και αυτά που βλέπουν ξανά τις σάλες τους γεμάτες. Πήγαινε άφοβα στα παρακάτω:
● DIONYSOS 12.00-18.00, μενού 5 πιάτων € 38 (210 9233.182)
● ΙΘΑΚΗ 12.00-17.00, θαλασσινό μενού € 38 (210 8963.747)
● BARAONDA Δευτ.-Πέμ., 2 μενού € 34 και € 36 (210 6444.308)
● THE PARLIAMENT μενού 4 πιάτων με κρασί ή αναψυκτικό, € 32 (ξεν. NJV Athens Plaza, 210 3352.400)
● MILOS μενού 5 πιάτων € 25 (Hilton, 210 7244.400)
● ΑΛΑΤΣΙ 13.00-19.00, μενού των € 20, € 25 και € 35 (210 7210.501)
● CIBUS Κήπος Ζαππείου, μενού με € 40 (210 3369.364)
● LA BRASSERIE Μπουφές μεσογειακών γεύσεων € 19 και € 12 (Ξεν. Τιτάνια, 210 3326.000)
e-γεύση
Μαρμελάδες με λίγη ζάχαρη, προϊόντα της ελιάς, φρέσκα ζυμαρικά, δυναμωτικούς χυμούς, gourmet λιχουδιές όπως πέστο και πατέ, όλα τους φτιαγμένα από βιολογικά υλικά, όλα τους πεντανόστιμα. Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στο νέο διαδικτυακό κατάστημα www.natour.gr.
Tip: Δες και τα πολύ πρωτότυπα καλάθια, ωραία δώρα για κάθε περίπτωση.
SCHWEINCHEN DICK
Ο ναός του λουκάνικου! Μόλις άνοιξε, με σήμα τον… γουρουνάνθρωπο, σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ όσους τρελαίνονται για νόστιμες «γουρουνιές», ιδίως όταν είναι και μια σταλιά πιο εξευγενισμένες. Το S.D. ψήνει λουκάνικα Θουριγγίας, Κρακοβίας, Νυρεμβέργης, Βιέννης, τα συνοδεύει με πατατοσαλάτα ή/και πατάτες τηγανητές, έχει μπίρες γερμανικές, βέλγικες, τσέχικες και στα τυλίγει για το δρόμο ή για να τα φας επιτόπου. Ανοιχτό από τις 19.00 μέχρι τις 4.00 το πρωί, Παρασκευή & Σάββατο μέχρι το πρωί, για να αρχίσεις ή να τελειώσεις τη βραδιά σου χορτάτος με νόστιμο γερμανικό street food. Ιάκχου 9-11, Γκάζι, 693 7983556
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.