- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η αγορά της μπίρας στην Ελλάδα αλλάζει εντυπωσιακά, με τις μικροζυθοποιίες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη. Μόνο στα ελληνικά νησιά λειτουργούν πάνω από 12! (Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη, Τήνος, Σαντορίνη, Πάρος, Φολέγανδρος, Χίος...) Είσαι λοιπόν λάτρης του είδους, επαγγελματίας από το χώρο της εστίασης ή μήπως ονειρεύεσαι να γίνεις κι εσύ ζυθοποιός; Η έκθεση Ζυθογνωσία οργανώνεται για 2η φορά και φιλοξενεί μικρές και μεγάλες ζυθοποιίες από όλη την Ελλάδα και μπίρες υψηλής ποιότητας, ελληνικές και εισαγόμενες.
Οι μπίρες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή ενώ γευστικές δοκιμές και σεμινάρια θα πλαισιώνουν την έκθεση. Στην είσοδο οι επισκέπτες θα παίρνουν ένα ειδικό ποτήρι με το οποίο μπορούν να δοκιμάζουν όσες μπίρες θέλουν. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στο χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κανείς τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι σπάνιες» λέει ο Ντίνος Στεργίδης της εταιρείας Vinetum που οργανώνει την έκθεση.
Η Ζυθογνωσία φέτος πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία σειρά άλλων εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (12-18 Οκτωβρίου), σε διάφορα σημεία της πόλης και που εντάσσονται στην εβδομάδα μπίρας Athens Beer Week. Το πλήρες πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ζυθογνωσίας.
Info: 17 & 18/10 (12.00-21.00) The Hub Events,
Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, είσοδος €12 (και για τις δύο ημέρες)
Οργάνωση: Vinetum, 210 766 0560, info@vinetum.gr
Πληροφορίες: www.zythognosia.gr &
Facebook: zythognosia
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.