Η κουζίνα του σεφ Βαγγέλη Καίσαρη έχει άποψη: το brunch δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά ένα ολόκληρο mood.
Το Μετς είναι από τις γειτονιές που σε κάνουν να νιώθεις σαν να έχεις βρει το μυστικό κέντρο της πόλης. Στενά με ιστορία, σπίτια με νεοκλασικό χαρακτήρα και στέκια που ξέρουν να παντρεύουν το χθες με το σήμερα. Σε αυτό το σκηνικό, το Bruncho ήρθε πριν από έναν χρόνο να βάλει τη δική του υπογραφή – και μέσα σε λίγους μήνες έγινε σημείο αναφοράς.
Από νωρίς το πρωί, όταν η Αθήνα ξυπνάει, το Bruncho γεμίζει με αρώματα από φρεσκοψημένο ψωμί για burger και καπνιστό σολομό που ετοιμάζεται εκεί! Η κουζίνα του σεφ Βαγγέλη Καίσαρη έχει άποψη: το brunch δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά ένα ολόκληρο mood.
Το μενού κινείται ανάμεσα σε comfort επιλογές και πιο «ψαγμένα» πιάτα. Από το iconic avocado toast –με αέρινη μους αβοκάντο, αυγό ποσέ, φέτα και χειροποίητη σος– και τα eggs royal, με καπνιστό σολομό, μέχρι το ζουμερό smashed burger με μοσχαρίσιο κιμά, όλα είναι φτιαγμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι σαλάτες, είτε η Bruncho, εκδοχή της χωριάτικης, με πίκλα κρεμμυδιού, είτε η πιο μοντέρνα quinoa salad, με κρέμα αβοκάντο, ντοματίνια, flakes καρύδας, ολόφρεσκα μυρωδικά και ξύσμα εσπεριδοειδών, κουμπώνουν ιδανικά με τον urban χαρακτήρα του χώρου. Στις γλυκές επιλογές τα χειροποίητα pancakes Baklava είναι must try και τα «ελληνικά» churros με σιμιγδάλι, που έρχονται με διάφορες επιλογές πραλίνας, βάζουν τη δική τους σφραγίδα στην εμπειρία.
Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.