Πεντανόστιμο μαγειρείο στην καρδιά της Κέρκυρας
Το μαγειρείο Δίπορτο, στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας, είναι μια οικογενειακή γωνιά γεύσης που, από το 1987, προσφέρει αυθεντικό κερκυραϊκό φαγητό, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές. Η μαγείρισσα Ροδούλα –η ψυχή της κουζίνας– είναι ξακουστή για τα πιάτα της, όπως η παστιτσάδα, το σοφρίτο και τα λαδερά μαγειρευτά της. Το μενού συνδυάζει τη γεύση της παράδοσης με μια πιο ελαφριά και προσεγμένη εκδοχή, προσφέροντας ποιοτικό, σπιτικό φαγητό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Στο φιλόξενο περιβάλλον του Δίπορτου, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες ανακαλύπτουν τη γαστρονομία της Κέρκυρας, αυθεντικά, χωρίς «τουριστικά φίλτρα», σε ένα τραπέζι που μοσχοβολά Ελλάδα και νησιώτικη φιλοξενία.