18 εστιατόρια που ξέρουν από καλή ιταλική κουζίνα

Goloso: Μια συναρπαστική εμπειρία ιταλικής γαστρονομίας

Εστιατόρια με 33 χρόνια εμπειρίας πάνω στην ιταλική κουζίνα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Goloso: τα εμβληματικά ιταλικά εστιατόρια σε Πετρούπολη-Ίλιον, Άγιο Στέφανο και Αχαρνές

Εμβληματικά ιταλικά εστιατόρια-πιτσαρίες, με 33 χρόνια ιστορίας και τη φιλοδοξία να σβήσουν πολλά ακόμα κεράκια, που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι και ξεχωρίζουν για την ατμοσφαιρική τους παρουσία, προσφέροντας έναν συνδυασμό ζεστασιάς και κομψότητας.

Η ποιότητα είναι η βασική αξία του Goloso, από τα εκλεκτά υλικά μέχρι την εκτέλεση στο πιάτο, με τους σεφ να επιμελούνται κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Εδώ θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας, με το φιλόξενο προσωπικό να φροντίζει για κάθε επιθυμία σας. Η ποικιλία του μενού εντυπωσιάζει, καλύπτοντας κάθε γούστο. Από τις παραδοσιακές πίτσες σε χωριάτικο φούρνο με ξύλα, μέχρι τις φρέσκες πάστες και τα κρέατα ψημένα στα κάρβουνα, κάθε πιάτο αναδεικνύει την αγάπη για την καλή γαστρονομία, η οποία, όπως λένε εδώ, γίνεται τέχνη!

Σημειώστε ότι το Goloso διαθέτει όχι ένα αλλά τρία καταστήματα για να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές επιθυμίες σας, σε Πετρούπολη-Ίλιον, Άγιο Στέφανο (Δήμος Διονύσου) και στις Αχαρνές, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης στη δυτική Αττική και στα Βόρεια της πόλης.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική γεύση του Goloso και στο σπίτι ή στο γραφείο σας, χάρη στην υπηρεσία Delivery που προσφέρουν δωρεάν.

Extra tip: Οι 180 σπεσιαλιτέ στον κατάλογο του Goloso είναι ιδανικές και για τις προσωπικές σας στιγμές, αφού μπορούν να σας ετοιμάσουν τα καλύτερα για τα γενέθλια, τη γιορτή ή όποια άλλη εκδήλωσή σας, είτε για το σπίτι σας είτε και στον χώρο τους!

Πετρούπολη-Ίλιον: Λ.Πετρουπόλεως 70-72, 2102691111, 2102690800
Άγιος Στέφανος: Γρ. Λαμπράκη 6, 2106216955, 2106218875
Αχαρνές: Αγ. Ελευθερίου 18, 2102404300, 2102405015
www.golosopizza.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου