18 εστιατόρια που ξέρουν από καλή ιταλική κουζίνα

P3: Μετά τον Υμηττό και σε νέο delivery hot spot στην Κατεχάκη

Αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο με εξαιρετικές comfort γεύσεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

P3: στον Υμηττό για comfort ιταλική κουζίνα

Το φιλόξενο P3 (Pizza Pasta Piazza), το ιταλικό εστιατόριο με τις εξαιρετικές comfort γεύσεις, το γνωρίσαμε το 2019 στην πλατεία Υμηττού και από τότε έχει γίνει κλασικό στέκι για τους λάτρεις της καλής ιταλικής κουζίνας. Με την κουζίνα του να χρησιμοποιεί πάντα άριστες πρώτες ύλες και με τη ζύμη να είναι αργής ωρίμανσης 48 ωρών που ψήνεται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, θα σου προτείνει γεύσεις που πραγματικά θα σου μείνουν αξέχαστες!

Πεντανόστιμη η Μαργαρίτα, με σάλτσα ντομάτας, mozzarella και βασιλικό, εξαιρετική η Tartufo, με κρέμα και λάδι τρούφας, mozzarella, prosciutto cotto και κολοκύθι, μοναδική η Bianca Diavola, με mozzarella, κατσικίσιο τυρί, σαλάμι spianata και δεντρολίβανο! Εξίσου λαχταριστά και τα ζυμαρικά, με 100% χειροποίητες σάλτσες. Δοκίμασε οπωσδήποτε την Pomodoro, με ψητή ντομάτα που ψήνεται αργά και απολαυστικά στον ξυλόφουρνο, αλλά και την παραδοσιακή καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα, αυγό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα.

Από το τραπέζι σου, βέβαια, δεν μπορούν να λείπουν και τα ορεκτικά, όπως το σκορδόψωμο με λάδι μαϊντανού και παρμεζάνα (άλλο πράγμα!), ενώ εξέχουσα θέση στον κατάλογο έχουν και κάποια πολύ ιδιαίτερα πιάτα, όπως η φανταστική tagliata μόσχου Black Angus, αλλά και τα ξεχωριστά burgers με συνοδευτικό πατάτες country.

Εκεί στην όμορφη σάλα ή στον εξωτερικό χώρο ή στο σπίτι τηλεφωνικά ή μέσω των εφαρμογών delivery είναι μια γευστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

Extra tip: Στην Κατεχάκη θα βρεις το νέο delivery και take away spot του P3.

Πλ. Υμηττού 15, Υμηττός, 2107610510
Κατεχάκη 1, Αθήνα, 2106910079

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου