- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μάνιτας στο Κύμα: παραδοσιακές γεύσεις σε μια πανέμορφη νησιώτικη αυλή με θέα θάλασσα
Σταθερή αξία στην Αίγινα από το 2006
Στον Μάνιτα στο Κύμα, στην Αίγινα, για νόστιμη ελληνική κουζίνα
Το εστιατόριο Μάνιτας τιμά την ελληνική κουζίνα από το 2006. Έκανε σε όλους μας γνωστό το ομώνυμο κοτόπουλο, το φιλεταρισμένο μπουτάκι με τη γευστική του μαρινάδα, ενώ πρωτοτυπεί κάθε σεζόν με νέες γευστικές προτάσεις που εκπλήσσουν. Δοκιμάστε τα ζυμαρικά γεμιστά με μελιτζάνα με ραγού από χοιρινό λουκάνικο και κρέμα πεκορίνο, την κοκκινιστή προβατίνα με σκιουφιχτά και πρόβειο κεφαλοτύρι, αλλά και το σαγανάκι τριών τυριών σε κροκέτες με τσάτνεϊ ντομάτας.
Το μενού συμπληρώνουν παραδοσιακές και χορτοφαγικές προτάσεις, αλλά και πεντανόστιμα γλυκά που φτιάχνονται καθημερινά στο κατάστημα, καθώς και οι ανανεωμένες wine και cocktail lists. Η δροσερή αυλή του Μάνιτα με την υπέροχη θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού σας περιμένει!
Extra tip: Ο Μάνιτας θα οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο και οποιαδήποτε προσωπική σας στιγμή, τον γάμο, τη βάπτιση και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, με τρόπο που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστη!
Άγιος Βασίλης, Περιβόλα, Αίγινα, 2297022245, manitasaegina.restaurant, Fb: manitas.sto.kuma, Instagram: @manitas_aegina
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.