- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στην Όστρια, στην Αίγινα, για ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα
Είτε πας στην Αίγινα για καλοκαιρινές διακοπές είτε ξεκλέψεις ένα ΣΚ για μερικές βουτιές, η Όστρια πρέπει να είναι οπωσδήποτε στη λίστα σου. Η χαλαρή αύρα, τα τραπεζάκια στην άμμο με το κύμα να ξεπλένει κάθε έγνοια, και τη σκιά των αλμυρικιών να δροσίζει τις στιγμές σου, οι ολόφρεσκες και αγνές πρώτες ύλες από το μποστάνι της οικογένειας Μαρμαρινού, τα λαχταριστά μαμαδίστικα πιάτα σε συνταγές της κυρίας Βούλας, το φιλικό προσωπικό, όλα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό του ελληνικού καλοκαιριού.
Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της με φρέσκα ψάρια, ψαρομεζέδες, χειροποίητα ντολμαδάκια, παραδοσιακά γεμιστά και σπιτικά σουτζουκάκια, δροσερές σαλάτες και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές. Κι αν ζεσταθείς πολύ, η θάλασσα είναι ακριβώς δίπλα για να αράξεις στα ρηχά απολαμβάνοντας το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα. Ακριβώς δίπλα βρίσκονται και τα πλήρως ανακαινισμένα Ostria Apartments, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία νησιώτικης φιλοξενίας.
Extra tip: Ακολούθησε την Ostria στα social media για να μαθαίνεις για τις μουσικές βραδιές και τα special events.
Ακτή Μαραθώνα, Αίγινα, 229707682, www.aeginaostria.gr, Fb: Οστρια εστιατοριο ostria restaurant Αιγινα, Instagram: @ostria_restaurant_aegina
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.