19 στέκια με υπέροχη ιταλική κουζίνα

Burgerista: Pasta ή burger; Εδώ μπορείς να τα έχεις και τα δύο!

Εκεί που τα μακαρόνια «παντρεύονται» υπέροχα με τα κεφτεδάκια

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Burgerista είναι η νέα άφιξη στο Μαρούσι που μαγειρεύει burger και pasta με πολύ φροντίδα και άριστης ποιότητας υλικά 

Νέα άφιξη στο Μαρούσι, φιλόξενο, καλαίσθητο και με την οριστική απάντηση στο δίλημμα που έχουμε οι περισσότεροι: burger ή pasta; Και burger και pasta και πολλές ακόμη νοστιμιές στο Burgerista, που αντιμετωπίζει το φαγητό όπως πρέπει: με αγάπη και χιούμορ. Αγάπη, γιατί μαγειρεύει με φροντίδα και άριστης ποιότητας υλικά, με όλα τα ζυμαρικά (όπως και οι σάλτσες) να είναι χειροποίητα από ιταλικό σιμιγδάλι. Όσο για το χιούμορ, θα το αντιληφθείτε ρίχνοντας μια ματιά στα πιάτα του καταλόγου. Στην Ιταλία αγαπούν να «παντρεύουν» τα μακαρόνια με τα κεφτεδάκια. Burgerista Cartel, λοιπόν, ένα σωστό μαφιόζικο γεύμα, με στρογγυλά κεφτεδάκια 100% μοσχαρίσιου κιμά με κόκκινη σάλτσα! Κι ο pasta κατάλογος είναι μεγάλος και πεντανόστιμος, έχει Amatriciana Morena, με καπνιστή πανσέτα, κόκκινη πιπεριά, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, βασιλικό και pecorino romano, St. Paul Bolognese, με σιγοβρασμένο μοσχαρίσιο κιμά, κόκκινο μοναστηριακό κρασί και θυμάρι, μια υπέροχη Bella Dama, με τραγανό φιλέτο κοτόπουλου σε ζυμαρικά με κρέμα παρμεζάνας και ελαφρύ άρωμα λευκής τρούφας, αλλά και φοβερό Junior Spaghetista, με ένα ελαφρύ πέρασμα βουτύρου από τα ζυμαρικά.

Δίπλα σε αυτά, για να επανέρθουμε και στο δίλημμα, εκτός από σαλάτες, διάφορα ορεκτικά και άλλα, ο έτερος πρωταγωνιστής, τα burgers! Ζουμερά και χορταστικά, με ποιοτικές BBQ και αυτό μέχρι να πείτε… Αh Toula! και Mama Mia, με 100% μπιφτέκι μοσχαρίσιου κιμά σε αφράτο μπριος, διπλό τυρί τσένταρ, κοτόπουλο πανέ, μαρμελάδα μπέικον, ντομάτα, κρεμμύδι, iceberg και chipotie mayo! Όλα αυτά και με τα delivery και σημειώστε ότι πολύ σύντομα το Burgerista θα αποκτήσει και αδερφάκι, στην περιοχή του Ζωγράφου (Παπαδιαμαντοπούλου 101).

www.burgerista.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ