Resto

Το Μουστάκι αρέσει!

Νέο και με στιλ

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70934-142903.jpg

Φανταστείτε έναν περιποιημένο κύριο με κουστούμι, παπιγιόν και μπαστούνι με ασημένια λαβή. Έχει ψαρά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και φυσικά ένα περιποιημένο, μελαχρινό, κομψό μουστάκι.

Τώρα, θέλω να σκεφτείτε πού θα μπορούσε αυτός ο κύριος να τρώει το μεσημεριανό του. Ίσως σε ένα ακριβό εστιατόριο με λευκά τραπεζομάντιλα και τραπέζια σε μια μεγάλη σάλα...Με ακριβά μαχαιροπίρουνα και γκαρσόνια που επίσης έχουν περιποιημένα μουστάκια.

Κάπως έτσι το σκέφτηκε και «Το Μουστάκι», το νέο μαγαζί στο Χαλάνδρι και είπε να φτιάξει με μεράκι, ένα χώρο καθωσπρέπει (με περισσότερο όμως χιούμορ και καθόλου σοβαροφάνεια) όχι μόνο για αυτούς που έχουν μουστάκι, αλλά για όλους όσους αγαπάνε το νόστιμο και προσεγμένο φαγητό.

Στο Μουστάκι θα βρείτε καλό φαγητό σε καλές τιμές, μοντέρνα διακόσμηση με εικαστικές παρεμβάσεις και πολύ χιούμορ. Ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι, με φρέσκες σαλατούλες, gourmet ορεκτικά, χειροποίητα καθωσπρέπει καλαμάκια (κοτόπουλο και χοιρινό), φρέσκιες τηγανιτές πατάτες κομμένες στο χέρι, χειροποίητο και πεντανόστιμο κεμπάπ και έξι ποιοτικά πιάτα από τοπικό ελληνικό κρέας ( όπως καρέ αρνιού, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πανσέτα χοιρινή, κοτούπουλο και γαλοπούλα), που συνοδεύονται από διάφορες sauce και φρέσκα λαχανικά. Έχει όμως και καθωσπρέπει γλυκά με το signature cheese cake φούρνου να ξεχωρίζει χάρη στη φρέσκια μαρμελάδα βύσσινο και τα διαφορετικά είδη τυριών.

Η κουζίνα κλείνει στις 24.00, για να δώσει τη θέση της στο wine bar με τις 20 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, τα wine κοκτέιλ, τα ελληνικά τοπικά κρασιά από μικρούς παραγωγούς και τη lounge μουσική.

Ακόμα, θα δείτε μια ανοιχτή κουζίνα για live ψησίματα, τραπεζάκια έξω και έναν όμορφο κήπο. Ο χώρος έχει επίσης πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Υ.Γ Μην ξυριστείτε σήμερα.

Λ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 210 6891070

INFO
Το Μουστάκι
Λειτουργία: Ανοικτό Σάββατο μεσημέρι

Ανοιχτόκαρδο, ευγενικό, fun και στιλάτο με μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία σε προδιαθέτουν για αξέχαστες παρείστικες αλλά και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Δευτέρα κλειστά. 

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ