- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στο Mentaleaty θα απολαύσεις όλες τις λιχουδιές της ασιατικής κουζίνας
Τέλεια noodles και κοινωνική ευαισθησία στη Μεγάλου Αλεξάνδρου
Δεν υπάρχουν πολλά σημεία στην Αθήνα όπου μπορείς να απολαύσεις όλες τις λιχουδιές της ασιατικής κουζίνας, το Mentaleaty όμως είναι ένα από αυτά.
Ανακάλυψε περισσότερα από 30 πιάτα, κάνοντας το γύρο της Ασίας. Από τη Μαλαισιανή Λέμακ Λάξα με κάρυ, στη σαλάτα Τόκυο και στο Πάνσιτ Γκουϊσάντο από τις Φιλιππίνες, και από τα επίπεδα νουντλς ρυζιού της Σιγκαπούρης έως τα ταϊλανδέζικα παγωτορολά της Chocotopia, όπως το Nanny's Recipe με αζτέκικη σοκολάτα με κάρδαμο, ξύσμα πορτοκαλιού και φουντούκι, οι γεύσεις της πιο νόστιμης ηπείρου σε περιμένουν στο Μεταξουργείο. Η λέξη-κλειδί όμως είναι στην υγεία.
Νόστιμο, αλλά και θρεπτικό φαγητό αποκλειστικά από φρέσκα υλικά που μπορεί ακόμα και να… αλλάξει τον κόσμο! Το Mentaleaty είναι, βλέπεις, μία επιχείρηση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αθηνά-Ελπίς», που παρέχει ίσες ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
Μ. Αλεξάνδρου 114-118, Μεταξουργείο, Fb: Mentaleaty, Eat in - Take away - Delivery, 2130405430
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.