- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ένας Τραγανός Κάβουρας κολυμπάει στο Περιστέρι
Η καινούργια ψαροταβέρνα της πόλης ξέρει από θαλασσινές ιστορίες
Με το που ανοίγει ο καιρός, τσουπ, έρχεται και η λαχτάρα για θάλασσα, φρέσκο ψαράκι και καλοκαιρινά ακρογιάλια. Και μας ανοίγει την όρεξη για ψαροταβέρνες τίμιες που ψήνουν το ψάρι σωστά και όχι στα χείλη. Πάνω στην αναζήτηση πέσαμε πάνω σε έναν κάβουρα που βγήκε σεργιάνι στη στεριά. Και συγκεκριμένα στη δυτική στεριά.
Ο Τραγανός Κάβουρας άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Περιστέρι και άπλωσε παραγάδι στους φανατικούς ψαροφάγους. Περιποιημένες σαλάτες, θαλασσινά, καβούρια και πεντάφρεσκο ψάρι, να γλείφονται οι ψιψίνες!
Ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Χιώτης, για αυτό και τα πιο πολλά ψάρια έρχονται από τη Χίο. Μια καλή ευκαιρία να τα ανακαλύψεις όλα αυτά είναι η Παρασκευή 12 Μαΐου, όταν η ψαροταβέρνα θα γιορτάσει τα εγκαίνιά της με όλους τους ψαρομεζέδες που μπορείς να βάλει ο νους…Νιαουρίστε ελεύθερα.

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι, 210 5731544, Fb: Τραγανός Κάβουρας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.