- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μια αυλή στο Κουκάκι
Ο πεζόδρομος της Γ. Ολυμπίου στο Κουκάκι είναι πολύ στα πάνω του τα τελευταία χρόνια και ένας από τους λόγους είναι η «Αυλή». Παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο με χαλαρή παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γεμάτο χρώματα και καλή διάθεση και με ένα τζάκι που θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες δίπλα στη φωτιά που σιγοκαίει.


Εκεί κοντά στο τζάκι θα απολαύσεις με την παρέα σου ωραίους καφέδες από τις 9 το πρωί και όσο περνάει η ώρα τσίπουρα, ρακές, μεγάλη ποικιλία από μπίρες, πολλά κοκτέιλ, νόστιμα μεζεδάκια και πολλά άλλα, σε πολύ καλές τιμές. Η «Αυλή» θα μείνει ανοιχτή τις γιορτές και όπως πάντα θα το κρατάει μέχρι το πρωί. Συντονίσου στο Facebook για να ενημερώνεσαι για τα events.

Γ. Ολυμπίου 4, Κουκάκι, 211 4051412, fb: Καφενείο η «αυλή»
INFO
Παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο με χαλαρή παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γεμάτο χρώματα και καλή διάθεση και με ένα τζάκι που θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες δίπλα στη φωτιά που σιγοκαίει. Εκεί κοντά στο τζάκι θα απολαύσεις με την παρέα σου ωραίους καφέδες από τις 9 το πρωί και όσο περνάει η ώρα τσίπουρα, ρακές, μεγάλη ποικιλία από μπίρες, πολλά κοκτέιλ, νόστιμα μεζεδάκια και πολλά άλλα, σε πολύ καλές τιμές.
Δες αναλυτικάΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.