Αυτοκινηση

Iαπωνία: Η Toyota ανακαλεί 50.000 οχήματα λόγω επικίνδυνων αερόσακων

Ποια μοντέλα αφορά η απόσυρση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iαπωνία: Η Toyota ανακαλεί 50.000 οχήματα λόγω επικίνδυνων αερόσακων
© Unsplash / Christina Telep

Iαπωνία: Η Toyota ανακαλεί 50.000 οχήματα λόγω επικίνδυνων αερόσακων - Ποια μοντέλα αφορά η απόσυρση

Η ιαπωνική Toyota Motor Corp απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες 50.000 παλαιότερων οχημάτων να κάνουν άμεσα τις επισκευές επειδή ο αερόσακος μπορεί να εκραγεί, και πιθανώς να είναι θανατηφόρος για τους οδηγούς.

Toyota warns 7,300 Canadians to stop driving, get immediate repairs

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σημείωσε ότι η συμβουλή ισχύει για ορισμένα μοντέλα Corolla και Corolla Matrix 2003-2004, καθώς και για το RAV4 2004-2005, τα οποία διαθέτουν τους τελευταίους αερόσακους Takata της Ιαπωνίας, ανέφερε το Reuters.

30 θάνατοι παγκοσμίως οφείλονται σε ελαττωματικούς αερόσακους

Περισσότεροι από 30 θάνατοι παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 26 στις ΗΠΑ, καθώς και εκατοντάδες τραυματισμοί σε οχήματα από διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες από το 2009 έχουν συνδεθεί με τους αερόσακους Takata.

Σύμφωνα με το Reuters ο αερόσακος μπορεί να εκραγεί με υπερβολική δύναμη και να διασκορπίσει μεταλλικά θραύσματα μέσα στο αυτοκίνητο.

Πολυάριθμες ανακλήσεις οχημάτων από παγκόσμιους κατασκευαστές εξοπλισμένα με αερόσακους Takata έχουν καταγραφεί την τελευταία δεκαετία και η ιαπωνική εταιρεία κήρυξε πτώχευση το 2017.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Pagani Utopia
Pagani Utopia: Μια ματιά στο μέλλον, ένα αφιέρωμα στο παρελθόν, μια ωδή στην απόλαυση

Ένα αυτοκίνητο μπορεί να συγκριθεί με ένα γλυπτό, αλλά το άνοιγμα της πόρτας αλλάζει τα πάντα. Nαι, η Utopia είναι ένα γλυπτό, αλλά ένα γλυπτό στο οποίο μπορείτε να καθίσετε

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.