Αυτοκινηση

Μέσα από το Vision 7S ρίχνουμε μια ματιά στο μέλλον της Skoda

Το ηλεκτρικό concept car της παρουσιάζεται για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Skoda Vision 7S

Skoda Vision 7S: To design, η τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του νέου ηλεκτρικού concept car

Το γεγονός
Η Skoda αποκαλύπτει το μέλλον της μέσω του πρωτότυπου Vision 7S που αλλάζει όσα ξέραμε για αυτήν.

Δείτε το από κοντά

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να το θαυμάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο stand της Skoda έως 29 Σεπτεμβρίου και να γνωρίσουν από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης.

Το αυτοκίνητο

Η καινοτόμος σχεδιαστική γλώσσα εστιάζει σε λιτές, απλοποιημένες και πρακτικές φόρμες, στην ευκολία χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών και στη βιωσιμότητα των υλικών

Χώρος για έως και επτά άτομα και δύο διαφορετικές διαρρυθμίσεις του εσωτερικού.

Ισορροπημένη αναλογία απτικών και ψηφιακώπον χειριστηρίων.

Skoda Vision 7S

Γνωριμία

Το Vision 7S, το ηλεκτρικό concept car της Skoda, παρουσιάζεται για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας.

Κάθε λεπτομέρεια του μίνιμαλ, δυναμικού σχεδιασμού, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, τα δεκάδες Simply Clever χαρακτηριστικά, όλα οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα: το Vision 7S είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο της Skoda, αλλά και στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Skoda Vision 7S

Design

Το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου Vision 7S αποκαλύπτει ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα, ευέλικτη εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα.

Για τη δημιουργία του μινιμαλιστικού εσωτερικού χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά, ενώ μεγάλο μέρος από το δάπεδο, τα πλαϊνά και το πορτμπαγκάζ αποτελείται από ανακυκλωμένα ελαστικά!

Skoda Vision 7S

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα εστιάζει στην ευκολία ελέγχου των ψηφιακών τεχνολογιών και στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας.

Το πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision 7S είναι το πρώτο που παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda.

Εκτός από την χρήση βιώσιμων υλικών, το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τους γενναιόδωρους χώρους για έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς και τα λειτουργικά στοιχεία Simply Clever που αποτελούν υπογραφή της τσέχικης μάρκας.

Το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών χωροταξικών διαρρυθμίσεων, για οδήγηση και ανάπαυση.

Στη διάταξη οδήγησης, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ενώ η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται.

Skoda Vision 7S

Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

Το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα - το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο.

Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

 

Skoda Vision 7S

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ