Αυτοκινηση

SIXT: ένας αξιόπιστος Premium Mobility Partner ιδιωτών και εταιριών

SIXT και πάσης Ελλάδος!

woman_guest.jpg
Λυδία Αλικάκου
ΤΕΥΧΟΣ 871
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fiat 500 sixt

H SIXT προσφέρει premium υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη κάλυψη των πραγματικά ξέγνοιαστων διακοπών όσο και των επαγγελματικών υποχρεώσεων

Το καλοκαίρι έρχεται. Και μαζί με αυτό ανυπομονούμε και εμείς να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την Ελλάδα, νησιωτική ή ηπειρωτική και, γιατί όχι, και τα δύο! Να ταξιδέψουμε να βάλουμε χιλιόμετρα, να φτάσουμε σε ακτές και βουνά, να συγχρωτιστούμε με κόσμο ή να ανακαλύψουμε την παραλία των ονείρων μας. Και όλα αυτά με το κατάλληλο αυτοκίνητο. Ναι, που καλά καταλάβατε δεν θα είναι δικό μας. Και δεν θα είναι «δικό μας» γιατί έχουμε να πάμε σε τόσα μέρη που δεν μας φτάνει ένα. Και δεν μιλάμε για να χωρέσει όλη η παρέα μόνο, αλλά και διαφορετικά ήδη οχημάτων επιλεγμένα από την ευρεία γκάμα της Sixt. Από αυτοκίνητα city για αστικό περιβάλλον, μέχρι SUV, Luxury, Van, αμιγώς ηλεκτρικά, Pick-Up, Sport, Sedan κ.ά. που μας περιμένουν άριστα συντηρημένα, πολυτελή και αξιόπιστα, με ουσιαστική κάλυψη ανά πάσα στιγμή. Μένει ο προγραμματισμός, οι χάρτες, οι προϋπολογισμοί και να βρεθούμε σε έναν από τους 15 ιδιόκτητους σταθμούς ενοικίασης στα μεγαλύτερα αεροδρόμια (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Καλαμάτα, Ζάκυνθο) και τα κέντρα μείζονων τουριστικών περιοχών (Συγγρού, Φηρά, Λιμάνι Θεσσαλονίκης). Ανακεφαλαιώνοντας: Τώρα που ο καιρός ανοίγει και σιγά σιγά καλοκαιριάζει είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να βιώσετε την premium εμπειρία ενοικίασης ενός premium οχήματος από τη Sixt.
υπάλληλοι SIXT
Rent-a-Car premium οχήματος για κάθε ανάγκη
Δεν είναι λίγες οι φορές ούτε λίγοι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να έχουν την άνεση μιας ποιοτικής αλλά και ταυτόχρονα ολοκληρωμένης υπηρεσίας ενοικίασης. Γιατί οι προσωπικές ή και οι επαγγελματικές τους ανάγκες προσανατολίζονται στο να έχουν στη διάθεσή τους ένα αυτοκίνητο για μερικές μέρες, μέσα σε έναν μήνα, για συγκεκριμένο λόγο. Μία συνθήκη συχνά επαναλαμβανόμενη. Ή κάποιοι να επιθυμούν ένα όχημα για να αποφύγουν ακραίες καιρικές συνθήκες σε διάφορες εποχές του χρόνου, είτε για να κάνουν ένα ταξίδι για επαγγελματικό σκοπό, είτε για να μετακινήσουν κάποιο παιδί σε μία άλλη πόλη για αθλητικές δραστηριότητες. Οι λόγοι που αναζητούμε ένα όχημα με πλήρη κάλυψη και ξεγνοιασιά υπερβαίνουν τους δυο τρεις, και ειλικρινά ας σκεφτούμε όλοι πόσες φορές αναζητούμε μία τέτοια λύση. Την οποία εν προκειμένω προσφέρει με εντυπωσιακή αρτιότητα η υπηρεσία Rent a Car της SIXT. Eπίσης, ένας άλλο μεγάλο κοινό είναι εκείνο που χρειάζεται ένα όχημα για να μεταφέρει κάποια αντικείμενα, προσωπικά, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Που ναι μεν χρειάζομαι να κάνω διανομές αλλά επειδή αυτό συμβαίνει μόνο λίγες φορές τον μήνα, να μη θέλω να έχω δικό μου van. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλους όσοι δεν θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό, σε κόστος και διαδικασίες, δηλαδή τα βάσανα και τις ανάγκες του), αλλά θέλουν να έχουν την επιλογή των πολλών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους είτε αυτές σχετίζονται με την αναψυχή είτε με τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις. Πλην της υπηρεσίας SIXT Rent a Car, διαθέσιμες είναι επίσης οι υπηρεσίες SIXT+ για μίσθωση από έναν μήνα έως έναν χρόνο για ιδιώτες ή και εταιρίες, αλλά και η υπηρεσία Leasing για μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου από 2-5 χρόνια επίσης για ιδιώτες ή και εταιρίες.
fiat car της sixt
People expect better!

Δεν είναι νέα απαίτηση αυτή. Διαχρονική θα λέγαμε ότι είναι, απλά τα τελευταία χρόνια οι κάθε ηλικίας πελάτες αναζητούν την αριστεία και στην επιλογή οχημάτων ενοικίασης ή μίσθωσης. Και κάπου εδώ «έρχεται» το DNA της Sixt που δεν είναι άλλο από το People expect better! Και αυτό το σλόγκαν για τη Sixt μεταφράζεται στο ότι ή ίδια μεταμορφώνει τον τρόπο που κινείται ο κόσμος, γιατί οι άνθρωποι περιμένουν πάντα κάτι καλύτερο. Και προς αυτή την κατεύθυνση κάνει την κινητικότητα όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ευέλικτη, ενώ οι πελάτες της μπορούν να περιμένουν από εκείνη: καλύτερα οχήματα, καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη τεχνολογία. Πηγαίνοντας πιο βαθιά, αναζητώντας τι το ιδιαίτερο έχει η Sixt που την καθιστά τον πλέον αξιόπιστο Mobility Partner ιδιωτών και εταιριών, ανακαλύπτουμε ότι είναι το premium mobility brand που προσφέρει σε ιδιώτες εξαιρετικές εμπειρίες κινητικότητας που προκαλούν ενθουσιασμό και ικανοποίηση, μέσω των εξατομικευμένων και ευέλικτων υπηρεσιών της. Και όλο αυτό έχει σημείο εκκίνησης το 1998, χρονιά από την οποία η Sixt έχει παρουσία στην Ελλάδα, ενώ από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μαζί με τα υπόλοιπα brands του ομίλου Yamaha, Porsche και Μοτοδίκτυο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ