Αυτοκινηση

Graig Breen: Ο οδηγός ράλι έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στις δοκιμές για το Ράλι Κροατίας

Το αυτοκίνητο βγήκε με πολλά χιλιόμετρα και χτύπησε σε έναν στύλο με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του 33χρονου Ιρλανδού

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Graig Breen: Ο οδηγός ράλι έχασε τη ζωή του σε ατύχημα δοκιμών στην Κροατία

Craig Breen: Νεκρός ο 33χρονος οδηγός σε ατύχημα κατά τις δοκιμές για το Ράλι Κροατίας

Είναι από τις φορές που δεν θέλεις να πεις κουβέντα και που τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα.

Λίγο μετά το μεσημέρι, το πλήρωμα της Hyundai Motorsport, Graig Breen- James Fulton ολοκλήρωναν τις δοκιμές σεταρίσματος (speed test) του i20 N Rally1, στην Κροατία, ενόψει του τέταρτου γύρου του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στην Κροατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, το αυτοκίνητο βγήκε με πολλά χιλιόμετρα και χτύπησε σε έναν στύλο με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του 33χρονου Ιρλανδού.

Το WRC είχε να θρηνήσει θάνατο μέλους πληρώματος από το 2005 όταν είχε χάσει την ζωή κατά την διάρκεια του Wales rally ο Michael Park συνοδηγός του Markko Martin όταν το Peugeot 307 WRC είχε πέσει πάνω σε ένα δέντρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Graig Breen με Peugeot 206 R5 είχε κερδίσει το Ράλλυ Ακρόπολις του 2014 όταν αυτό προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC)

Η απώλεια μεγάλη, τα λόγια φτωχά, το κενό κυριαρχεί. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Graig, ενός οδηγού που με το Ιρλανδικό του αλέγκρο στοιχείο ήταν από τους πιο αγαπητούς στην κοινότητα των ράλι.

Η ανακοίνωση της Hyundai Motorsport: «Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της δοκιμής πριν τον αγώνα για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός James Fulton δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα. Η Hyundai Motorsport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Κρεγκ. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

Η φωτογραφία είναι από το ράλι Σουηδίας φέτος, ο τελευταίος αγώνας που συμμετείχε ο Breen.

Graig Breen: Ο οδηγός ράλι έχασε τη ζωή του σε ατύχημα δοκιμών στην Κροατία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ