Αυτοκινηση

Η Athens Voice στο Ράλλυ Ακρόπολις

Νικητές στην κατηγορία τους οι Θεοχαρόπουλος - Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally4

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 797
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport
© acropolisrally.gr, Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Ράλλυ Ακρόπολις: Νικητές στην κατηγορία τους οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος και Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport - Οι δηλώσεις τους

Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport, με χορηγούς το ΖΑΓΟΡΙ, την XIAOMI και την COSMOTE, και τα αυτοκόλλητα της ATHENSVOICE στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο 65ο Ράλλυ Ακρόπολις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: όχι απλά τερμάτισαν έναν δύσκολο και τόσο απαιτητικό αγώνα, αλλά κέρδισαν και την κατηγορία τους RC4!

Το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport
© acropolisrally.gr, Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Οι δηλώσεις των μελών της ομάδας:

Στέφανος Θεοχαρόπουλος (οδηγός)
«Όταν ξεκίνησα το Ακρόπολις, είχα την εντύπωση ότι ήταν πρώτα αγώνας ταχύτητας και μετά επιβίωσης…Τελικά αποδείχθηκε το ανάποδο. Ότι δηλαδή είναι πρώτα αγώνας επιβίωσης και μετά ταχύτητας. Το ότι καταφέραμε να φέρουμε το πληγωμένο αυτοκίνητο την πρώτη ημέρα (Παρασκευή) στο service park, μια και κάναμε τέσσερις Ειδικές Διαδρομές με σπασμένο ψαλίδι, είναι το σημείο αναφοράς τελικά. Το Σάββατο και την Κυριακή κινηθήκαμε γρήγορα κάτι που μας έφερε πρώτους στη γενική κατάταξη της κατηγορίας μας RC4. Γενικά το τετραήμερο του αγώνα περάσαμε καταπληκτικά, το απολαύσαμε και από τη στιγμή που όλο αυτό συνδυάστηκε με την πρωτιά στην κατηγορία μας, είμαστε ευτυχισμένοι. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο του αγώνα ήταν οι χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν τις Ειδικές διαδρομές στο σύνολό τους. Ωστόσο το Ακρόπολις πρέπει να προστατευτεί από ανεγκέφαλους που κάθονται σε επικίνδυνα σημεία βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και όχι μόνο».

Γιώργος Κότσαλης (συνοδηγός)
«Μετά από αρκετά χρόνια το Ακρόπολις είναι και πάλι στο WRC, κάτι που συνεπάγεται τεράστια χαρά αλλά και ευθύνη για να το διατηρήσουμε στον κορυφαίο θεσμό. Σε ατομικό επίπεδο, είμαστε ευχαριστημένοι που τερματίσαμε τηρουμένων των αναλογιών σε πολύ καλή θέση, όντας πρώτοι στην κατηγορία μας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες την πρώτη ημέρα τις οποίες αντιμετωπίσαμε με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα».  

Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport
© acropolisrally.gr, Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Σπύρος Βασιλείου (ιδιοκτήτης/μηχανικός SV Μotorsport)
«Το Ράλλυ Ακρόπολις συνεπάγεται μία τεράστια πρόκληση για μία αγωνιστική ομάδα. Και τα προβλήματα που αναμένεται να παρουσιαστούν σε μία συμμετοχή, πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία, γνώση, ταχύτητα και ακρίβεια. Η σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου μας σε συνδυασμό με τη λεπτομερή συντήρησή του σε κάθε service και τη χωρίς προβλήματα ταχύτατη παρουσία του πληρώματος, έφεραν ένα ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα για εμάς, κερδίζοντας την κατηγορία RC4»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ