Αυτοκινηση

Do your thing με το νέο SEAT Arona

Μια διαφορετική απόδραση στo Kαρπενήσι με το crossover για τολμηρούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 661
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Seat Arona
©Θανάσης Καρατζάς

Τι είναι αυτό που κάνει μια εκδρομή να ξεχωρίζει; Πριν έρθει το καλοκαίρι και αρχίσουμε τη συζήτηση «ποιο νησί», αφήσαμε για λίγο την πόλη και το γραφείο, φτάνοντας στο Καρπενήσι με το νέο SEAT Arona. Dο your thing, σκεφτήκαμε και καταλάβαμε οδηγώντας το γιατί χαρακτηρίστηκε «crossover για τολμηρούς». Γιατί δεν διαφέρει απλά αλλά δίνει το στίγμα σου, μέσα κι έξω από αυτό. Ό,τι κι αν κάναμε, το νέο SEAT Arona ήταν δίπλα μας.

Seat Arona
©Θανάσης Καρατζάς

Είναι ωραίο να κάνεις ό,τι σου αρέσει και να διεκδικείς αυτό που σου ανήκει. Να θέλεις περισσότερα. Με τον τεράστιο χώρο αποσκευών 400 λίτρων το «σενάριο βαλίτσες» δεν μας απασχόλησε καθόλου. Κι αν είσαι family guy και αγαπάς το camping, μπορείς να βάλεις τα πάντα στις διακοπές σου.

Seat Arona
©Θανάσης Καρατζάς

Είναι cool να βγάζεις τον τολμηρό εαυτό σου και να θέλεις περισσότερα από ένα αυτοκίνητο πόλης. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των μικρών διαστάσεών του για χρήση στην πόλη με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός SUV για χρήση εκτός πόλης, μας έδειξε στον δρόμο πόσο έτοιμο για δράση είναι. Με δυναμική οδηγική συμπεριφορά, από τα ελαφρύτερα στην κατηγορία του, και ευέλικτο, το νέο SEAT Arona κάνει πράξη τις καλύτερες επιδόσεις με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση. 

Seat Arona
©Θανάσης Καρατζάς

Οδηγώντας στην εθνική οδό, θέλεις πάντα να έχεις τον έλεγχο αλλά και την ασφάλεια. Εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα οδηγικής υποβοήθησης όπως τα Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου και Adaptive Cruise Control, το νέο SEAT Arona είναι ταυτόχρονα πλήρως συνδεδεμένο χάρη στο Connectivity Box, γιατί ο κόσμος δεν σταματά να κινείται όταν είσαι στον δρόμο.

Seat Arona
©Θανάσης Καρατζάς

Μπορεί μια βόλτα να γίνει πάρτι; Ναι, με το Full Link και την οθόνη 8 ιντσών, που συνδέουν τις αγαπημένες σου συσκευές. Κι από ατμόσφαιρα; Ένα κουμπί αρκεί για να αλλάξεις το χρώμα του εσωτερικού, ανάλογα με τη διάθεσή σου. SEAT Arona, ανυπομονούμε να σε οδηγήσουμε ξανά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ