Αυτοκινηση

Mercedes Me

Η πρωτοποριακή online πλατφόρμα υπηρεσιών της Mercedes-Benz

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto-kentriki.jpg

Η πιο δημιουργική σχέση οδηγού και αυτοκινήτου που έγινε ποτέ, παρουσιάστηκε από την Mercedes-Benz, καθορίζοντας την επόμενη ημέρα του γενικότερου όρου «συνδεσιμότητα», που τόσο πια έχει μπει στην ζωή μας. 

Η νέα, ψηφιακή εποχή απαιτεί νέες λύσεις και ενέργειες. Άλλωστε, η κινητικότητά μας αλλάζει ραγδαία: σήμερα ζούμε ψηφιακά και είμαστε σχεδόν πάντα online και διαθέσιμοι!

Η Mercedes Benz, από την 1η Ιανουαρίου 2018 παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο της μάρκας μέσω του νέου brand Mercedes me, καθιστώντας εφικτή πλέον την δικτύωσή τους με το όχημά τους και το όχημα με τον κόσμο γύρω του.

auto_1.jpg

Το Mercedes me δεν είναι μία νέα ιστοσελίδα. Περιλαμβάνει ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Mercedes-Benz, από τη χρηματοδότηση και τη συντήρηση των οχημάτων, έως τις γνωστές, διεθνείς υπηρεσίες κινητικότητας της Daimler. Με αυτόν τον τρόπο το Mercedes me επιτρέπει την απρόσκοπτη και άνετη πρόσβαση του χρήστη σε όλους τους τομείς κινητικότητας, δίνοντας έμφαση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της μάρκας. 

auto_2.jpg

To brand «Mercedes me» περιλαμβάνει ένα «πακέτο» ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών κινητικότητας, συνδεσιμότητας, service και χρηματοδότησης καθώς και εμπειρίες της μάρκας που διαρκώς εξελίσσονται. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες μέσω του Mercedes me συνοψίζονται σε 5 κατηγορίες, πυλώνες όπως τους ονομάζει η εταιρεία:

Move: Λύσεις για έξυνες μετακινήσεις, Connect: Σύνδεση του αυτοκινήτου παντού και κάθε στιγμή, Assist: Προσωποποιημένη προσφορά υπηρεσιών για πελάτες Mercedes me, Finance: Εξατομικευμένες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, Inspire: Επίσκεψη στον κόσμο της έρευνας και ανάπτυξης της Mercedes-Benz. 

auto_3.jpg

Η επιβλητική νέα CLS

Η νέα CLS, που διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά, προαναγγέλλει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz, η οποία χαρακτηρίζεται από τις σαφείς γραμμές και τις μειωμένες ακμές. Ταυτόχρονα, η σχεδίασή της αποπνέει τη διαχρονική αίγλη της πρώτης CLS, η οποία δημιούργησε μία εντελώς νέα κατηγορία πολύ γρήγορα, ενώ όλα τα μοντέλα CLS εξοπλίζονται με νέους κινητήρες: εν σειρά εξακύλινδρα και εν σειρά τετρακύλινδρα μηχανικά σύνολα σε πετρελαιοκίνητη και βενζινοκίνητη έκδοση. Η τρίτη γενιά της CLS, όπως και οι προηγούμενες, εκφράζει έναν έντονο σπορτίφ χαρακτήρα με υποδειγματικό στυλ. 

auto_4.jpg

Η CLS δεν είναι μόνο δυναμική και σπορ, αλλά και άνετη. Σε αυτό συμβάλλουν η ανάρτηση Air Body Control, το σύστημα ελέγχου ανέσεων Energizing και το σύστημα infotainment τελευταίας γενιάς με In-Car-Office, συνδεσιμότητα smartphone μέσω του Mercedes-Benz Link και ασύρματη φόρτιση. Το touchpad με χειριστήριο ελέγχου στην κεντρική κονσόλα παρέχει απτική και ακουστική απόκριση κατά το χειρισμό των διαφόρων λειτουργιών και ρυθμίσεων άνεσης.

Τέλος, ο βασικός εξοπλισμός της CLS είναι ιδιαίτερα πλούσιος: περιλαμβάνει προβολείς LED High Performance, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με μικτά ελαστικά, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας, οθόνη συστήματος πολυμέσων 12,3 ιντσών, ατμοσφαιρικό φωτισμό με φωτιζόμενους αεραγωγούς, κάμερα οπισθοπορίας, πλοήγηση ΜΒ Entry navigation, Touchpad, μονάδα επικοινωνίας με LTE και υπηρεσίες Mercedes me connect. 

Οι τιμές της νέας CLS στην ελληνική αγορά αρχίζουν από τις 85.186 ευρώ, για την έκδοση CLS 450 4Matic.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ