Αυτοκινηση

Nissan: Στην Ελλάδα τα ανανεωμένα Qashqai και X-Trail

Το Qashqai είναι πρώτο σε πωλήσεις, στην κατηγορία του στην Ευρώπη

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373601-771262.jpg

Πινελιές αισθητικής και ποιοτικής παρέμβασης, με premium τάσεις, δέχθηκαν τα δύο δημοφιλή SUV της Nissan, μια και ανεξάρτητα απο την επιτυχημένη εμπορική τους πορεία, καμία αναβάθμιση δεν είναι περιττή...

Με την λογική αυτή και προκειμένου αφ' ενός να γίνουν ακόμα καλύτερα και πιό προσαρμοσμένα στις πιο σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, και αφ' ετέρου για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό, παρουσιάστηκαν τα ανανεωμένα Nissan Qashqai και X-Trail, που με μία σειρά αισθητικών, αλλά και ποιοτικών επεμβάσεων, έχουν βάλει πλέον στο κάδρο τους τον όρο premium, ενώ η νέα σχεδιαστική γραμμή της «εικονικής» μάσκας V-motion της Nissan, πλαισιώνει το νέο σήμα της μάρκας.

To best seller Qashqai

Το Qashqai που είναι πρώτο σε πωλήσεις, στην κατηγορία του στην Ευρώπη, έχει δεχθεί  σημαντικές βελτιώσεις που τονίζουν τον premium χαρακτήρα του, μια και οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα υψηλά επίπεδα  ποιότητας στο εσωτερικό,  στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιπέδων ασφάλειας και άνεσης, που τονίζουν εμφανώς τα στοιχεία αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες. Να σημειώσουμε εδώ ότι το Qashqai είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην Ευρώπη στην 83χρονη ιστορία της Nissan, με περίπου 2,3 εκατομμύρια πωλήσεις, από τότε που κυκλοφόρησε η αρχική του έκδοση το 2007.

To δημοφιλές X-Trail

Παράλληλα παρουσιάστηκε και το ανανεωμένο X-Trail, το κατά τη Nissan, πιο δημοφιλές SUV παγκοσμίως που με την ευκαιρία έγινε ακ‎23/‎9/‎2017όμα καλύτερο, χάρη σε ένα αριθμό αναβαθμίσεων που τονίζουν περεταίρω την ποιότητα και την φινέτσα του, ενώ πλέον διατίθεται και σαν 7-θέσιο. Οι αλλαγές εντοπίζονται στον εξωτερικό σχεδιασμό που έδωσε ένα ποιο δυναμικό αποτέλεσμα, στο επιπλέον αναβαθμισμένο  ποιοτικά εσωτερικό και φυσικά στην μεγαλύτερη πρακτικότητα μια και η Nissan δε παραλείπει να σημειώνει ότι το X-Trail είναι το ιδανικό οικογενειακό SUV, αφού το κατά στατιστική 55% της χρήσης του αφορά οικογενειακές δραστηριότητες.

Φυσικά να σημειώσουμε ότι αμφότερα τα SUV της Nissan, συνοδεύονται από μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου και τεχνολογιών ασφάλειας, ενώ στους νεωτερισμούς να συμπεριλάβουμε το ηχοσύστημα της Bose με τα 8 ηχεία και από τις αρχές του 2018, το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot που ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα σε μια λωρίδα κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, τόσο σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας όσο και στις υψηλές ταχύτητες.

Οι τιμές για το Qashqai αρχίζουν από τις 19.190 ευρώ (1.2 Energy 115 ίππων), ενώ για το X-Trail από 32.550 ευρώ (1.6lt 130hp Acenta CON 4x2 5-θέσιο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ