Αυτοκινηση

Nissan: Το ηλεκτροκίνητο Leaf, ταξί και στην Ιταλία!

Tο πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο ταξί στη Φλωρεντία

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368938-762514.jpg

Με περισσότερα αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών ρύπων σε κυκλοφορία, η Φλωρεντία διαμορφώνεται ως μία από τις πιο προηγμένες «έξυπνες» πόλεις στην Ιταλία. Πέρυσι, ο δήμος της Φλωρεντίας προκήρυξε διαγωνισμό για 70 νέες άδειες ηλεκτροκίνητων ταξί, τις οποίες και διέθεσε. Με βάση αυτό το διαγωνισμό, το Nissan Leaf είναι πλέον το πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο ταξί στη Φλωρεντία, αφού 67 ιδιοκτήτες των νέων αδειών, το επέλεξαν για τη δουλειά τους.

Επιπλέον, η Nissan παρείχε δωρεάν σε κάθε όχημα ένα σύστημα hotspot Wi-Fi, ικανό να εξυπηρετήσει μέχρι και οκτώ συσκευές, προσδίδοντας ένα ακόμα  πλεονέκτημα  στους οδηγούς και τους  πελάτες  που επιλέγουν μια διαδρομή με το Leaf.

Η ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτροκίνητων ταξί διευρύνεται, με όλο και περισσότερους φορείς να καρπώνονται τα οφέλη της κινητικότητας με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Η Nissan έχει πουλήσει πάνω από 1.000 ηλεκτροκίνητα μοντέλα Leaf και e-NV200, σε οδηγούς και εταιρείες ταξί σε όλη την Ευρώπη. Η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία είναι οι τρεις μεγαλύτερες αγορές του κλάδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ