Life

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το μήνυμά της μέσα από το κέντρο θεραπείας

«Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό
Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό © EPA/ Phill Magakoe/ POOL

Η συγκινητική ανάρτηση της πριγκίπισσας Σαρλίν για τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram θέλησε να ευχηθεί στα δίδυμα παιδιά της για τα γενέθλιά τους.

«Χρόνια πολλά, μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά», έγραψε στην τρυφερή ανάρτησή της στα social media.

 

 

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο θεραπείας, παραμένοντας μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δίδυμα παιδιά τους.

Πρόσφατα ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, σημειώνοντας ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και είναι πολύ ευάλωτη. Η πριγκίπισσα όπως είναι γνωστό έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Νότιο Αφρική καθώς είχε πρόβλημα με την υγεία της, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί με ακρίβεια από το παλάτι τι ακριβώς την ταλαιπωρεί.

Ο πατέρας της σε συνέντευξη του σε ξένα ένθετα παραδέχτηκε ότι η κόρη του βρισκόταν όντως εκεί σε νοσοκομειακή μονάδα, αλλά ο ίδιος δεν την επισκέφτηκε καθότι φοβήθηκε τον κίνδυνο μόλυνσης της με κορωνοϊό.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι «ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη» και συμπλήρωσε ότι «γνωρίζοντας πώς προπονούνταν την εποχή που ήταν ενεργή αθλήτρια ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Η πρώην κολυμβήτρια Σαρλίν Λινέτ Γουίτστοκ γεννήθηκε το 1978 στη Νότια Αφρική και παντρεύτηκε τον Αλβέρτο του Μονακό το 2011.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ