- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
H σύντροφος του Αντώνη Κανάκη απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών του μωρού της και της ίδιας
Η ανακοίνωση της δικηγόρου της με αφορμή τις απόπειρες των παπαράτσι
Όπως γνωστοποίησε μέσω της δικηγόρου της η Επιστήμη Μπόνου, σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη, δεν επιθυμεί τη δημοσίευση φωτογραφιών του οκτάμηνου παιδιού τους καθώς και της ίδιας.
Η ανακοίνωση της δικηγόρου της Επιστήμης Μπόνου:
«Προς
Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένου/σύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.
Κυρίες και Κύριοι
Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους.
Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο\ έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη.
Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά «δημόσιο» πρόσωπο.
Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της.
Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.
Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της.
Η πληρεξούσια δικηγόρος
Χριστίνα Παναγουλέα»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανησυχίες για την αξιοπιστία των απαντήσεων - Οι «έξυπνες» περιλήψεις παραπέμπουν σε βίντεο αντί για επίσημες πηγές
Η παλιά Ελλάδα, οι ράγες του τρένου και ο βουβαλίσιος καβουρμάς σαγανάκι
Νέα έρευνα δείχνει ότι λίγα λεπτά παιχνιδιού μπορούν να ενισχύσουν γνωστικές λειτουργίες σε παιδιά και ενήλικες
Εντοπίστηκε σε απροστάτευτη βάση δεδομένων από ερευνητή κυβερνοασφάλειας
Η εργασία, η υπερβολική έκθεση στις οθόνες και τα άρθρο της Ρέιτσελ Μπιρν
Παράλληλα με την ευκολία της, η τεχνολογία φέρνει και άγχη
Έρευνα δείχνει ότι ορισμένοι τύποι λίπους παίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση λοιμώξεων και φλεγμονών
Στην Αθηνάς, ένα βέρο ελληνικό και ποιοτικό street food
Στο κέντρο της Αθήνας, το «φαγητό του δρόμου» συναντά το smash burger αλλά και την ατμόσφαιρα ενός γαλλικού μπιστρό
Πάνω από 3 ώρες μπροστά στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει για την ψυχική σας υγεία
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Το πρόβλημα δεν είναι δικό σας
Τα τεστ δεν εγγυώνται μακροζωία αλλά δείχνουν το δρόμο
Νέα εποχή για ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια των βορίων προαστίων
9 και 10 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων γεμίζει με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο
Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο θα συναντήσουμε περισσότερα από 70 μικρά οινοποιεία
Ερευνητές ανέπτυξαν υλικό που απορροφά τους ρύπους 100 φορές ταχύτερα
Εμφανίζεται κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 50 και 60 ετών
Ανάμεσα στις αιτίες και η κλιματική αλλαγή
Τα δεδομένα από μελέτη πενταετίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.