Life

Valentine's Day #1

5+1 παραστάσεις που παίζονται του Αγίου Βαλεντίνου 

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
ΤΕΥΧΟΣ 423
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34898-78593.jpg

Η ρομαντική μου ιστορία

Τρεις ηθοποιοί, είκοσι ένας ρόλοι και στο κέντρο της κωμωδίας του D.C. Jackson οι ερωτικές σχέσεις. Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στη σκηνοθεσία και ο Μάκης Παπαδημητρίου κάνει στράκες με την υποκριτική του. (Θέατρο του Νέου Κόσμου)

Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια

Πέμη Ζούνη και Κώστας Φιλίππογλου σε μια ιστορία κυνισμού και πάθους με απρόβλεπτο τέλος (Οlvio)

Κόκκινα φανάρια

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος φρεσκάρει τις ιστορίες των κοριτσιών της Τρούμπας από το έργο του Αλέκου Γαλανού. «Μη φύγεις, Ντόρη μου, μη φύγεις. Αν φύγεις θα φαρμακωθώ!» (Εθνικό Θέατρο-Rex)

Γκόλφω forever

Ο έρωτας του Τάσου και της Γκόλφω, με τον Κίτσο να καραδοκεί, μέσα από τη γραμμένη από τον Ντίνο Σπυρόπουλο παρωδία, σκηνοθετημένη από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και με το ρόλο της Γκόλφως να ενσαρκώνει ο Πάνος Σταθακόπουλος. (Θέατρο Βεάκη)

Love, Love, Love

Δύο παιδιά γνωρίζονται στα 19 τους την ημέρα που οι Μπιτλς τραγουδούν ζωντανά από την τηλεόραση «All you need is love». To έργο παρακολουθεί το ζευγάρι μέσα στην πορεία του χρόνου (1967, 1990, 2011). (Θέατρο Τέχνης-Φρυνίχου)

Η σεξουαλική ζωή του κου & της κας Παπαχαραλάμπους Ο έρωτας είναι τέλειος όταν αρχίζει, αλλά μετά έρχονται οι ψυχολόγοι (Γιάννης Ζουγανέλης) να θεραπεύσουν τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών. (Χώρα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ