- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Το «Χωριό του Αϊ-Βασίλη» στην Καλλιθέα
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη και προσκαλεί τους Καλλιθεάτες να κηρύξουν μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Στο κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων βρίσκονται και φέτος τα παιδιά αφού οι αγαπημένοι τους ήρωες (όπως τα κουνέλια και οι πιγκουίνοι) θα επισκεφτούν την πόλη μας για δύο ημέρες, την Παρασκευή 11/12 στις 5 το απόγευμα και το Σάββατο 12/12 στις 11 το πρωί, για να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις 130, θα πραγματοποιούνται καθημερινά στους δρόμους και στιςπλατείες της Καλλιθέας, στο Δημοτικό Θέατρο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και κάλαντα από τη Δημ. Φιλαρμονική, χορούς από τους Συλλόγους του Δήμου, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκότ, facepainting, ζωγραφική, μπαλόνια αλλά και αφήγηση παραμυθιών από τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της Καλλιθέας και από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμουκαι πολλές ακόμη δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας kallithea.gr έχει ήδη αναρτηθεί όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται φυλλάδια με το πρόγραμμα και από το Δημαρχείο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν παρατηρήθηκαν σοβαρές παρενέργειες που να σχετίζονται με το φάρμακο, σύμφωνα με τη Veradermics
Τα νέα γραφεία της Επιτροπής στο The Ellinikon Sports Park και η συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη
Μια ακόμη αλλαγή για το ιστορικό εστιατόριο του Ζαππείου
«Το 1942 κατοικούσε και ίδρυσε την πρώτη σχολή Θεάτρου Τέχνης ο Κάρολος Κουν»
Τρέξαμε, παίξαμε, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και περάσαμε καλά σε μια Κυριακή που τα είχε όλα
Οι νέοι δρόμοι που ανοίγει η τεχνολογία των οπτικών τηλεπικοινωνιών με laser
Χρήσιμος οδηγός για υγιές χαμόγελο
Ο παππούς Θανάσης καθιέρωσε πρώτος το menu degustation
Ένα πρώιμο προειδοποιητικό σημάδι
Όσα πρέπει να κρατήσουμε «ιδιωτικά»
Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα
«Μας συγκλόνισε όταν μάθαμε ότι δεν είχε επιστροφή αυτό» εξομολογήθηκε ο ευρωβουλευτής
Ποιοι προορισμοί και γιατί ξεχωρίζουν
Τι πρέπει να κάνετε για να μην τον επιβαρύνετε
Οι νεές προβλέψεις του ΟΗΕ
Το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος μας καλεί να προτείνουμε ιδέες
Ο Κωστής Καρατζάς μιλά για τη μετάβαση του Greek Foundation από την ψηφιακή πλατφόρμα στον φυσικό χώρο
Διακρίσεις Bib Gourmand και το βραβείο νέου σεφ για τον 29χρονο Θεόδωρο Καλοΐδη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.