Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Exclusives 2019

Exclusives 2019, Αίθουσα Τέχνης "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - δεξαμενή"

Η Αίθουσα Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - δεξαμενή» ξεκινάει τη νέα εικαστική σεζόν με την παρουσίαση της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής και κατασκευών «Exclusives 2019».

Πρόκειται για μία έκθεση όπου παρουσιάζονται έργα καταξιωμένων καθώς και νεότερων καλλιτεχνών από την Τέχνη του σήμερα.

Έργα ξεχωριστά που φανερώνουν τις απίστευτες δυνατότητες των σύγχρονων καλλιτεχνών της χώρας μας, συνομιλούν σε έναν άκρως ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο. Από τη ρεαλιστική ζωγραφική αισθητική, έως την αφαίρεση, από την αφηγηματική αναπαράσταση, την ποπ-αρτ και τον εξπρεσιονισμό σε νέες εκφάνσειςτους, έως και τα διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες τους, τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης, αλλά και του απλού κοινού. Πλουραλισμός, έκρηξη χρώματος, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται από την σύγχρονη τοπιογραφία έως τον άνθρωπο, τη γεωμετρική Τέχνη και την Αφαίρεση, δημιουργούν μία διέξοδο από τους όποιους προβληματισμούς και μας εισάγουν σ' έναν όμορφο κόσμο, όπως μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Ερμίνα Αβραμίδου, Παναγιώτης Αλεξίου, Μελίνα Αποστολίδου, Κάτια Βαρβάκη, Αριάδνη Βιτάσταλη, Χριστίνα Δουζένη, Γιολάντα Ζαχαράκη, Άρτεμις Κατσαμπάνη, Μαρία Κελαιδή, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Κρανάκης, Νικόλας Μπλιάτκας,Αντώνης Παπαδόπουλος, Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακαρμέζης, Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, Φώτης Πεχλιβανίδης, Φαίδων Πατρικαλάκις, Κώστας Τσόκλης, Μανώλης Χάρος.

Που συμβαινει

Αστρολάβος - Δεξαμενή
Από 20/09 έως 12/10
κάθε Τρίτη, κάθε Τετάρτη, κάθε Πέμπτη, κάθε Παρασκευή, κάθε Σάββατο 11:00-15:00
κάθε Τρίτη, κάθε Τετάρτη, κάθε Πέμπτη, κάθε Παρασκευή 18:00-21:00
Αστρολάβος - Δεξαμενή
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5