Ελλαδα

Μία 15χρονη και ένας 23χρονος τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κίσσαμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © EUROKINISSI

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Τα νεότερα στοιχεία για τα θύματα, την κατάσταση των τραυματιών και τις συνθήκες της σύγκρουσης

Δύο νεαρά άτομα, μία 15χρονη και ένας 23χρονος είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που καταγράφηκε την Κυριακή (3/7) στα Τοπόλια της Κισσάμου στην Κρήτη, ενώ μία 23χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο οχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του περίπου 23χρονου οδηγού του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το όχημα. Λίγο αργότερα μια κοπέλα 15 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή καθώς μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μια κοπέλα περίπου 23 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένας 17χρονος, η ζωή του οποία δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι τέσσερις νέοι που βρίσκονταν στο πρώτο όχημα έχουν καταγωγή από περιοχές του δήμου Καντάνου Σελίνου.Τα δυο άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα δεν τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.

Στο σημείο της τραγωδίας είχαν μεταβεί 3 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Παράλληλα κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου που βρέθηκε στο σημείο με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κίσσαμο Χανίων

Σοκάρουν τα στοιχεία για τα τροχαία στην Κρήτη

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους. 

Με πληροφορίες από cretalive, flashnews και zarpanews

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ