Ελλαδα

Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Μπακογιάννη για τον «μαύρο» χάρτη της εγκληματικότητας στην Αθήνα

Η ανάρτηση στο facebook του υπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης - Παναγιώτης Θεοδωρικάκος
Κώστας Μπακογιάννης - Παναγιώτης Θεοδωρικάκος © EUROKINNISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη το ζήτημα της ασφάλειας στην πόλη.

Μετά την προ εβδομάδων ανταλλαγή εκατέρωθεν ανακοινώσεων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια στην Αθήνα με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. 

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης είχε υπογραμμίσει στον ΣΚΑΪ 100,3 την ανάγκη για προληπτική, ενεργή και διαρκή αστυνόμευση στην Αθήνα, που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας εκφράζοντας το αίτημα του για συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τάκη έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε». 

Ο κ. Μπακογιάννης είχε αναφέρει ακόμη ότι ο δήμος έχει χαρτογραφήσει δρόμο και γειτονιά-γειτονιά το πρόβλημα ασφάλειας και έχει συντάξει το «μαύρο» χάρτη της παραβατικότητας στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ